«Είχε κοντό μαλλί, τώρα έχει μακρύ...» - Αυτός είναι ο νέος παίκτης του Survivor All Star: Το αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς

Έχουμε εισβολές ακόμα δεν αρχίσαμε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχε κοντό μαλλί, τώρα έχει μακρύ...» - Αυτός είναι ο νέος παίκτης του Survivor All Star: Το αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς

Το Survivor All Star μόλις ξεκίνησε και ενώ ξεπέρασε κάθε προσδοκία όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε (δείτε εδώ τα εξωπραγματικά ποσοστά που άγγιξε), άρχισαν τα παρατράγουδα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή έχουν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και δεν είναι καλά τα νέα. Όχι μία, αλλά δύο φαίνεται πως θα είναι οι οικειοθελείς αποχωρήσεις από το παιχνίδι τις επόμενες ημέρες (δείτε εδώ ποιος θα φύγει την Τετάρτη και τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα).

Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας 9/1 στην εκπομπή του στο ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, για να φέρει λίγο φως στην υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ακόμη κι αν αδειάσουν θέσεις, θα ξαναγεμίσουν σύντομα, αφού στο παιχνίδι θα μπει ένας νέος παίκτης.

Αυτός είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στο Survivor All Star

Εκείνος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι, αλλά δεν θέλησε να το προδώσει αμέσως, γι' αυτό αρκέστηκε μόνο στην περιγραφή του και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μάλιστα, "πιάστηκε" από το ρεπορτάζ της Ναταλίας Γερμανού και του Χάρη Λεμπιδάκη για να τον παρουσιάσει.

«Πολύ σωστό το ρεπορτάζ. Μπράβο στον Χάρη, το ξέρω κι εγώ, δεν μπορώ να σας κάνω spoiler. Περιγραφή… είναι πολύ δυνατός παίκτης, όμορφος πολύ όμορφος. Είχε κοντό μαλλί, τώρα έχει μακρύ, πολύ δυνατός στο αγώνισμα, πολύ σωστός και καλός ψαράς», είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος του ευχήθηκε για την επιστροφή του στο παιχνίδι: «Γεια σου, καλή επιτυχία».

Παίκτες των Μαχητών προσπάθησαν να βρουν φαγητό στο δάσος

Έπεσε πείνα στην καλύβα των Μαχητών από την πρώτη κιόλας μέρα αφού στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor All Star έχασαν με αποτέλεσμα και χωρίς φωτιά να μείνουν αλλά και χωρίς φαγητό.

Τρεις παίκτες, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό δεν άντεξαν την πείνα κι ανέτρεξαν στο δάσος να βρουν φαγητό!

Να τονιστεί το γεγονός πως έμειναν στα όρια που τους έχει θέσει η παραγωγή άρα δεν τίθεται κανένα θέμα τιμωρίας ή το οτιδήποτε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Μας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος πεινούσαν άπειρα πολύ αφού οι καρύδες δεν τους κάλυψαν και ειδικά τον τελευταίο που έχει δηλώσει πως έχει δυσανεξία και δεν τρώει καν!