Survivor All Star: "Βόμβα"! Αποχωρεί η Κατερίνα Δαλάκα;

Τι γράφετε τις τελευταίες ώρες στο twitter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star:

Πρεμιέρα έκανε το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής 8/1 με όλους τους δυνατούς αγωνιστικά και τηλεοπτικά πρώην παίκτες. Οι ομάδες χωρίστηκαν, έπαιξαν τον πρώτο αγώνα αποχώρησης και ήδη έχει βγει ο πρώτος υποψήφιος για να γυρίσει στο σπίτι του - δείτε εδώ ποιος είναι.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα για ασυλία και εμείς ήδη γνωρίζουμε ποιος θα κερδίσει. Παρόλα αυτά ακούγεται έντονα πως μια παίκτρια θα αποχωρήσει μέσα στα επόμενα επεισόδια, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Αποχωρεί και η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor All Star

Έντονα ακούγεται ωστόσο πως αποχωρεί από το All Star και η Κατερίνα Δαλάκα, η παίκτρια που ήδη έχει κερδίσει μια φορά τον τίτλο, παρόλο που είναι από τα δημοφιλή ονόματα.....

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στην δεύτερη θέση είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ενώ στην πρώτη βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα, σύμφωνα πάντα με τα likes στο Instagram.

Στο twitter λοιπόν επικρατεί ένας χαμός σχετικά με την αποχώρηση της επειδή στην πρεμιέρα αγωνιστικά δεν πήγε καθόλου καλά την ώρα που λένε ότι είναι από τους πιο δυνατούς μέσα στο παιχνίδι και γενικά σε όλους του κύκλους του Survivor.

Αφορμή της φημολογούμενης αποχώρησης ο Φιντιρίκος;

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η Κατερίνα Δαλάκα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος που βρέθηκε με τους 25 παίκτες του Survivor All Star για να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο ωστόσο ο χωρισμός τους ήρθε λίγο πριν ταξιδέψουν μαζί στον Παναμά για το γάμο φίλου τους (δείτε εδώ πως χώρισαν). Ο λόγος του χωρισμού τους φαίνεται πως είναι το γεγονός πως ο επιχειρηματίας δεν ήθελε η αθλήτρια του στίβου να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχε στείλει λοιπόν, μέσω ατόμου της παραγωγής ένα δισέλιδο γράμμα στην Κατερίνα Δαλάκα. Στο γράμμα αυτό, ήθελε να της πει κάποια πράγματα που δεν κατάφεραν να πουν στον τελευταίο τους χωρισμό. Μέσα στο γράμμα μάλιστα υπήρχε και ένα φυλαχτό.

Ο επιχειρηματίας ήταν αντίθετος στο να πάει στο Survivor η αγαπημένη του, ωστόσο εκείνη επέλεξε να πετάξει τελικά για τον Άγιο Δομίμικο.

Όπως επίσης αναφέρθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε το ζευγάρι είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει και ένα παιδάκι. Ήταν η περίοδος που η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε πως δεν θέλει να μπει στο All Star.