Survivor all star: Είναι πολύ κοντά με την... - Η αγκαλιά που ''κάρφωσε'' το ειδύλλιο του Πρίαμου

Είδαμε καλά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Είναι πολύ κοντά με την... - Η αγκαλιά που ''κάρφωσε'' το ειδύλλιο του Πρίαμου

Πολλά και διάφορα βλέπουμε να συμβαίνουν από τις πρώτες ημέρες, που βγήκε στον αέρα το Survivor all star, καθώς ο νέος κύκλος περιλαμβάνει έντονους αγώνες αλλά και αρκετό ριάλιτι.

Γενικότερα φέτος έχει πολύ ενδιαφέρον το γεγονός, πως βλέπουμε ζευγάρια να είναι σε αντίπαλες ομάδες, χωρισμένους αλλά και ελεύθερα παιδιά να ερωτευθούν, σε περίπτωση, που το θέλουν.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Τρίτη 10/1 έγινε γνωστό, πως ο Μάριος Πρίαμος είναι πολύ κοντά με μία κοπέλα από το παιχνίδι χωρίς να αποκαλύπτεται το όνομα αυτής.

Μέσα από το επεισόδιο της Τρίτης στο all star (10/1) τα πλάνα της κάμερας, που καταγράφει όσα συμβαίνουν στο στίβο μάχης έδειξαν μια αγκαλιά, που μας βάζει σκέψεις.

Η συγκεκριμένη αγκαλιά ωστόσο ανατρέπει το ρεπορτάζ του Πρωινό μας, καθώς ανέφερε, πως ο κύπριος παίκτης είναι κοντά με κορίτσι από την άλλη ομάδα.

Η παίκτρια με την οποία έχει έρθει κοντά ο Μάριος Πρίαμος

Εμείς ωστόσο είδαμε τη φρεσκοχωρισμένη Σταυρούλα Χρυσαειδή (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της) να τον αγκαλιάζει με έντονη διαχυτικότητα μπροστά σε όλους, χωρίς βέβαια να υποδηλώνει κάτι απόλυτα ερωτικό. Μπορεί τα δύο παιδιά να έχουν απλώς χημεία...ποιος ξέρει;