Survivor all star: Ζήτησε να βγει στον τάκο - Ο 3ος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Δεν είναι καλά ψυχολογικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ζήτησε να βγει στον τάκο - Ο 3ος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Ένας αγώνας, που κρίνει πολλά για τη συνέχεια του survivor all star ήταν αυτός της Τρίτης 10/1 καθώς η ομάδα, που έχασε θα πρέπει να βγάλει όχι έναν, αλλά δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο λόγος για τους μπλε, που για δεύτερη φορά δεν ήταν καλύτεροι από την ομάδα των διάσημων και έτσι πήγαν στο συμβούλιο έτοιμοι να βγάλουν συμπαίκτες τους στον τάκο.

Ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση για το Survivor all star

Μετά τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού για το πόσο καθοριστική είναι αυτή η ψηφοφορία πολύ γρήγορα η ομάδα των μαχητών πέρασε στο σημείο της κάλπης με ένα όνομα να επικρατεί στα χαρτιά.

Οι περισσότεροι λοιπόν ψήφισαν τη Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέροντας, πως η ίδια νωρίτερα τους ζήτησε να την βγάλουν στον τάκο, καθώς δεν είναι καλά ψυχολογικά.

Εμείς από το Youweekly.gr σας είχαμε ενημερώσει, πως η κοπέλα δεν είναι στα καλύτερα της (δείτε εδώ τι συμβαίνει) και θέλει να αποχωρήσει. Εν τέλει η κάλπη την ανέδειξε ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Στο μεταξύ ο Σπύρος Μαρτίκας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ο γνωστός φαρμακοποιός ταξίδεψε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο μόνο που τώρα δεν ήταν μόνος, είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του, την σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου. Μπορεί να έφτασαν μαζί στο νησί αλλά ο Ατζούν είχε άλλα σχέδια γι' αυτούς και κάπως έτσι τους χώρισε. Όλοι θυμόμαστε την αντίδραση του μοντέλου όταν συνειδητοποίησε πως θα είναι σε ξεχωριστή παραλία με τον άντρα της ζωής της.

Τέλος πάντων, τι να γίνει; Έπρεπε να το αποδεχτούν! Δυο ημέρες έχουμε δει εμείς στον Άγιο Δομίνικο αλλά οι παίκτες που βρίσκονται εκεί έχουν ζήσει δυο παραπάνω αφού φέτος τα γυρίσματα έχουν απέχουν μόνο μια μέρα από την πραγματικότητα. Σε αυτή την μια ημέρα, όμως, έχει γίνει ο κακός χαμός. Όπως σας αποκαλύψαμε εδώ και λίγες ώρες η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκεται εκτός παραλίας λόγω προβλήματος υγείας αλλά και ψυχολογικού. Είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις στις οποίες έπρεπε να ανταπεξέλθει και ο οργανισμός της δεν άντεξε να το ζήσει αυτό για δεύτερη φορά.

Η απόφασή της, όμως, να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα «τσάκισε» τον σύντροφό της Σπύρο. Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε η πηγή μας ο Σπύρος πια έχει χάσει τον ύπνο του. Τρελαίνετε που ξέρει πως η Βρισηίδα δεν είναι καλά και δεν θα μαθαίνει νέα της συνεχώς. Οι δυο τους εδώ στην Ελλάδα ήταν αχώριστοι αφού τον τελευταίο καιρό έμεναν και μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι) οπότε αυτή η απόσταση τους φαίνεται πολύ έντονα.

Ωστόσο, ο φαρμακοποιός δεν έχει σκοπό να την ακολουθήσει πίσω για κανένα λόγο. Θα μείνει εκεί να παλέψει μέχρι τέλους. Είναι δυνατός οπότε θα καταφέρει να τιθασεύσει τα συναισθήματά του.