«Έχω καλή επαφή με την παραγωγή και είμαι σε αναμονή» - Ο πολυσυζητημένος παίκτης που ετοιμάζεται να μπει στο Survivor All Star

Τι αποκάλυψε για την σχέση Βαλαβάνη - Βασάλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω καλή επαφή με την παραγωγή και είμαι σε αναμονή» - Ο πολυσυζητημένος παίκτης που ετοιμάζεται να μπει στο Survivor All Star

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 11/1 ένας πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος μίλησε και για το All Star, τονίζοντας πως είναι στην αναμονή (δείτε εδώ το αποψινό τρέιλερ).

«Δεν περίμενα να δω στο Survivor All Star τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Δεν είναι τυχαίο που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δεν είναι καλοί αγωνιστικά. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι Survivor και μπράβο της. Τα ζευγάρια που είναι μέσα είναι το αλατοπίπερο του παιχνιδιού.

Ο Ντάνος σίγουρα θα λείψει. Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ειδική περίπτωση που έδωσε κάτι στο παιχνίδι. Θα ήθελα να τον δω ως γκεστ. Θα ήθελα να δω και τον Τζέιμς στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ο Βασάλος είναι μαζί με τη Βαλαβάνη, αλλά σίγουρα το παιχνίδι θα τους φέρει πιο κοντά. Έχω καλή επαφή με την παραγωγή και απ’ ότι ξέρω είμαι σε αναμονή», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 11/01: ΒΟΜΒΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Ο παίκτης που είναι πιθανόν να μπει στο Survivor All Star

Ο λόγος για τον Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 2 και είναι προπονητής πόλο.

Κατάγεται από την Κεφαλλονιά, ζει όμως από μικρός στο Μαρούσι Αττικής. Έχει εργαστεί για δεκαοκτώ χρόνια ως μοντέλο, είναι προπονητής πόλο στην ομάδα που παίζει και ο ίδιος δηλαδή στον Νηρέα Χαλανδρίου. Τα τελευταία εφτά χρόνια έχει δικό του μπαρ στο Χαλάνδρι. Έχει εργαστεί και ως ηθοποιός στις σειρές “7 Ζωές” και “Τρίχες” στον ANT1 άλλα και στη σειρά “Το σόι σου” στον Alpha.