Survivor all star: «Έχει 5 στόματα πίσω του...» - Στα κανάλια η γυναίκα του Παπαδόπουλου μετά την υποψηφιότητά του

«Είναι κλίκες, είναι μαγείρεμα γυναικών...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έχει 5 στόματα πίσω του...» - Στα κανάλια η γυναίκα του Παπαδόπουλου μετά την υποψηφιότητά του

Η πρώτη εβδομάδα για το Survivor all star κοντεύει να φτάσει στη μέση της και μάλιστα την Τετάρτη 11/1 το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει την πρώτη αποχώρηση μετά την ξαφνική οικειοθελή, που προηγήθηκε (δείτε εδώ ποιος έφυγε).

Οι δύο ομάδες των μαχητών και των διάσημων μέχρι στιγμής έχουν δώσει 3 αγώνες, από τους οποίους βγήκαν - σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού - υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Κονδυλάτος, ο Αναγνωστόπουλος, ο Ασημακόπουλος και ο Παπαδόπουλος.

Ο κάθε παίκτης βγήκε στον τάκο για ξεχωριστούς λόγους με τους περισσότερους να θεωρούν άδικη τη θέση, στην οποία βρέθηκαν μιας και το παιχνίδι είναι ακόμα στην αρχή του.

Κάτι αντίστοιχο είδαμε να υποστηρίζει και η σύζυγός του ζαχαροπλάστη, Κώστα Παπαδόπουλου, η οποία ''πιάστηκε'' από τις κάμερες του Super Κατερίνα την Τετάρτη 11/1 με την ίδια να εκφράζει, πως ο άντρας της είναι θύμα των πρώτων κλικών και πως θα ήταν καλό να κρατηθεί στο παιχνίδι, αφού βρίσκεται εκεί για ιερό σκοπό (δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα).

Οι δηλώσεις της συζύγου του Κώστα Παπαδόπουλου από το Survivor all star

«Λυπάμαι που τον βλέπω έτσι λυπημένο και στεναχωρημένο», ήταν το πρώτο σχόλιο, όσο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του: «Υπήρχαν και άλλοι άνδρες που δεν έχουν φέρει καμία νίκη (και δεν τους ψήφισαν) και στην ομάδα του και στην απέναντι. Όσα μηνύματα και να στείλω εγώ, αν δεν τον θέλει το κοινό… Μόνη εγώ τι μπορώ να κάνω; Το κοινό είναι που μετρά.

Είναι λίγο διαφορετικός, πιο μαζεμένος, πιο ώριμος, πιο ήρεμος. Αγωνιστικά τον βλέπω πολύ καλά, στον στόχο το χάνει. Νομίζω υπάρχουν κλίκες, είναι κλίκες και είναι μαγείρεμα γυναικών», δήλωσε η σύζυγος του 39χρονου ζαχαροπλάστη. Το κάνει για την οικογένειά του, δεν πάει έτσι απλά. έχει πέντε στόματα πίσω του αφήσει. Το λατρεύει αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει πάει μόνο για το οικονομικό κομμάτι, αλλά έχει πίσω του και παιδιά», είπε η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου.