Survivor All Star: Η ατάκα του Λιανού στο χθεσινό (11/1) επεισόδιο που προκάλεσε την αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη

Κάτι είπε για εκείνη... κι εκείνη του απάντησε δημόσια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Η ατάκα του Λιανού στο χθεσινό (11/1) επεισόδιο που προκάλεσε την αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη

Για ακόμα μια φορά, το βράδυ της Τετάρτης 11/1, οι παίκτες του Survivor All Star κλήθηκαν να δώσουν μια σκληρή μάχη σε έναν πολύ σκληρό αγώνα επιβίωσης (δείτε εδώ ποια παίκτρια έχασε τις αισθήσεις της την στιγμή που πάλευε να τερματίσει πρώτη), έναν στίβο μάχης στον οποίο έχει αφήσει το στίγμα της, στο παρελθόν, η μια και μοναδική Ανθή Σαλαγκούδη, που έκανε ένα πέρασμα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά φρόντισε το όνομά της να μείνει αξέχαστο.

Συγκεκριμένα, ο στόχος του αγωνίσματος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μια ειδική… παραγγελιά στην παραγωγή.

«Έχουν την εμπειρία οι παίκτες σε αυτόν τον στόχο! Ο στόχος «Ανθή Σαλαγκούδη» τους περιμένει» δήλωσε αρχικά, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα για να προσθέσει εν συνεχεία πως «είναι ένας στίβος μάχης που όλα σε θυμίζουν Ανθή Σαλαγκούδη! Θα παρακαλούσα το μοντάζ να μας θυμίσει λιγάκι τον πανηγυρισμό της όταν είχε κάνει το πέντε στα πέντε», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ανθής Σαλαγκούδη στον Γιώργο Λιανό

«Εγώ όταν ακούω τον Λιανό να λέει στόχο Σαλαγκούδη (ε με φάγατε με τα μηνύματα, δεν άντεξα)», έγραψε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία:

Λιανός Ανθή Σαλαγκούδη Survivor all star