La Enstancia Golf Resort: Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένει ο Λιανός στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor All Star

Εκεί τον συντροφεύουν η γυναίκα και η κορούλα τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
La Enstancia Golf Resort: Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένει ο Λιανός στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor All Star

Ατάκα κι επιτόπου! Άλλον αέρα έφερε με την είσοδό του στο Survivor, ταυτίστηκε με τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή του εν λόγω format στην Ελλάδα, γι' αυτός εκτός από All Star παίχτες μπορούμε να πούμε πως το παιχνίδι πλέον έχει και All Star... παρουσιαστή. Ο Γιώργος Λιανός παίρνει θέση στη γραμμή εκκίνησης και το YOU σας παρουσιάζει το μέρος που φιλοξενεί εκείνον, μαζί με την οικογένειά του, καθώς και την καθημερινότητά του πίσω από τις κάμερες στην Καραϊβική.

Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί εκεί και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αναπόφευκτο jet lag με τις έξι ώρες διαφοράς. Ο Άγιος Δομίνικος έχει τους δικούς του... ρυθμούς, όπως λέει ο παρουσιαστής, με τελείως διαφορετική νοοτροπία από τη δική μας και χωρίς πολύ άγχος. Δεν είναι λίγες οι μέρες που και ο ίδιος «παρασύρεται» σε αυτούς και απολαμβάνει το φυσικό τοπίο μαζί με τον καφέ του, φορτίζοντας έτσι τις μπαταρίες του μετά από μία δύσκολη μέρα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU

Διαβάστε επίσης: Έχει μέχρι και ντίσκο - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή τους

Φυσικά τα γυρίσματα ορίζουν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας, ενώ τις ημέρες του συμβουλίου και των αποχωρήσεων αγγίζουν (και ξεπερνούν ενίοτε) τα δωδεκάωρα. Αλλά η «αποζημίωσή» του βρίσκεται στις κλειστές πόρτες του La Estancia Golf Resort, που τον φιλοξενεί, με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους Βαλέρια-Ασημούλα να τον περιμένουν. Φέτος θα αργήσουν λίγο να ταξιδέψουν, με τον Γιώργο Λιανό να δηλώνει χαμογελώντας πως η σύντροφός του τον σταύρωσε και του έδωσε μία εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου (προστάτη των ταξιδιωτών), ενώ τον αποχαιρετούσε.

Λιανός κόρη

Σε λίγο καιρό αναμένεται να φτιάξει τις βαλίτσες της κι εκείνη. «Όσο όμορφο και να είναι το συγκεκριμένο μέρος, αν δεν έχεις τους δικούς σου ανθρώπους, δεν πρόκειται να το ευχαριστηθείς», λέει ο Γιώργος Λιανός, γι' αυτό και τους περιμένει με ανυπομονησία, ενώ δεν αποκλείεται (και φέτος) να επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη για το πέμπτο παιδί με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη

Το La Estancia Golf Resort

Survivor All Star Λιανός

Survivor All Star Λιανός ξενοδοχείο

Survivor All Star Λιανός που μένει

Survivor All Star Λιανός Άγιος Δομίνικος

Survivor All Star Λιανός ΣΚΑΙ

«Έχουμε περάσει ζόρικες καταστάσεις...»

Χαρακτηριστικό είναι πως, όταν συνυπήρχαν με τον Σάκη Τανιμανίδη στο Survivor, η μοναξιά τους οδήγησε να δεθούν ακόμα περισσότερο, και γι' αυτό διατηρούν σήμερα πολύ φιλικές σχέσεις και ας μην συνεργάζονται. Όπως παραδεχόταν στο YOU ο σημερινός παρουσιαστής του Survivor All Star: «Έχουμε περάσει ζόρικες καταστάσεις, ειδικά προς το τελείωμα θέλαμε να γυρίσουμε πίσω». Πάντως το αντίδοτο σε όλες αυτές τις δυσκολίες είναι το καλό... φαγητό με ελληνικές βραδιές, greek souvlaki, γύρο στο τηγάνι και... πιτόγυρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν αλλάζει με τίποτα αυτούς τους μήνες στην Καραϊβική. «Έχω περάσει πολύ όμορφα στο Survivor, και το έχω στην καρδιά μου», λέει ο Γιώργος Λιανός, προσθέτοντας πως έχει δεθεί εξαιρετικά και με τους ανθρώπους που φέρνουν εις πέρας το project στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.