Το Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή 15/1 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αλλά και έπαθλο. Διάσημοι και Μαχητές θα τα δώσουν για ακόμη μια φορά όλα για όλα με σκοπό την νίκη. Ειδικά οι Μπλε την θέλουν όσο τίποτα, καθώς έχουν χάσει μεγάλα έπαθλα και από την ημέρα της πρεμιέρας τρώνε μόνο καρύδα.
Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να μένει σε ένα τεράστιο ξενοδοχείο (δείτε φωτογραφίες), ωστόσο οι παίκτες των δυο ομάδων πεινάνε, κρυώνουν και κοιμούνται στο σανίδι για αυτό και τα αγωνίσματα είναι σημαντικά για αυτούς.
Οι συνθήκες διαβίωσης φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολες! Μάλιστα, ήδη μετράμε μια οικειοθελή αποχώρηση αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου η οποία στο συμβούλιο του νησιού είπε:
«Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Μην με πιέζετε. Δεν αντέχω. Δεν είναι η ζωή μας το Survivor, δεν θα πεθάνω εγώ για αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι έτοιμη να το ξαναζήσω, όπως πέρυσι. Το σώμα μου έχει ξεκουραστεί και δεν έχουν φορτώσει οι μπαταρίες, ούτε στο σώμα μου ούτε στην υπομονή μου. Κουράζομαι πιο εύκολα και ψυχολογικά δεν είμαι έτοιμη… Γιατί σας είπα να με ψηφίσετε παιδιά; Καθυστερημένοι είστε; Το πιστεύετε αυτό που σας είπα και με στηρίξατε. Παιδιά παθαίνω κρίσεις. Δεν είμαι τρελή».
Επίσης, πολλά ερωτηματικά υπάρχουν γύρω και από μια άλλη παίκτρια η οποία επισκέφθηκε ψυχολόγο και σκέφτηκε να αποχωρήσει.
Αυτό είναι το έπαθλο του αγωνίσματος της Κυριακής 15/1 στο Survivor All Star
Αυτή την Κυριακή 15/1 στο Survivor All Star οι Μαχητές έχουν ακόμη μια ευκαιρία για να κερδίσουν ασυλία και έπαθλο! Οι Διάσημοι έχουν πάρει τις πιο σημαντικές νίκες και είναι πιο δυνατοί αφού είναι καλά φαγωμένοι, ωστόσο, θα βάλουν τα δυνατά τους.
Όσον αφορά το έπαθλο που θα αποκτήσει η νικήτρια ομάδα είναι φαγητό και συγκεκριμένα λουκουμάδες με μέλι.



">
">
">
">
">
">
">