Survivor all star: «Έχεις κλίκα από την έξω ζωή» - Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από το Μαρτίκα στο Βασάλο

Μετά την ένταση τους στο συμβούλιο του νησιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έχεις κλίκα από την έξω ζωή» - Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από το Μαρτίκα στο Βασάλο

Με νέο επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 15/1 το Survivor all star και πιο συγκεκριμένα με νέες δηλώσεις από του παίκτες της κόκκινης ομάδας με τον Σπύρο Μαρτίκα να ''κεντάει'' στην προσωπική του συνέντευξη.

Ο φαρμακοποιός αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο φαίνεται να έχει ανοίξει μια κόντρα ειδικά όταν πήρε στο συμβούλιο του νησιού και μπροστά σε όλους, πως το θεωρεί αγωνιστικά κακό (δείτε εδώ ποιος θα πάρει σήμερα τη νίκη).

Τα καρφιά του Σπύρου Μαρτίκα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Έτσι λοιπόν στη συνέντευξη του τόνισε και κατηγόρησε το Βασάλο επί της ουσίας, πως έχει κλίκα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor, την οποία διατήρησε στην έξω ζωή και επανέφερε στο All star.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί θεωρεί ότι έχει ήδη φτιάξει κλίκα για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχεις κλίκα από την έξω ζωή και την προηγούμενη συμμετοχή στο παιχνίδι. Αν ο Βασάλος ήθελε να έρθει στο Survivor με την ισιωτική του να ισιώνει τα κοτσιδάκια του έπρεπε να πάει σε άλλο παιχνίδι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.