Survivor all star: «Δεν το εύχομαι σε κανέναν αυτό...» - Έτοιμη να εγκαταλείψει η Καρολίνα Καλύβα

Με δάκρυα στα μάτια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν το εύχομαι σε κανέναν αυτό...» - Έτοιμη να εγκαταλείψει η Καρολίνα Καλύβα

Σε τραγική κατάσταση είδαμε να βρίσκεται η ομάδα των μπλε την Κυριακή 15/1 στο Suvrvivor all star, καθώς οι σερί ήττες τους έχουν στερήσει το φαγητό κάτι, που είναι άκρως σημαντικό για την επιβίωσή τους στο παιχνίδι.

Μέσα μάλιστα από τα κλάματα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη είχε γίνει σαφές στους τηλεθεατές, πως η κατάσταση είναι για όλους πολύ κρίσιμη (δείτε εδώ αν φάνε σήμερα οι μπλε ή οι κόκκινοι).

«Ψυχικά αποθέματα υπάρχουν στους Μαχητές, το έχουμε ξαναζήσει όλοι το παιχνίδι και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι απλά σε πιάνει το παράπονο μετά το τέλος του αγώνα. Τρέχεις τόσα run, καταναλώνεις τόσες θερμίδες και δεν θα τις αναπληρώσεις ποτέ. Και εγώ σκέφτομαι το μετά, δεν σκέφτομαι το τώρα γιατί τώρα δεν νιώθω ότι πεινάω. αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα πέφτει ο ένας μετά τον άλλον.

Αυτό σκέφτομαι. Δεν θέλω όμως να επηρεάσω αρνητικά την ομάδα μου, θα μου περάσει. Είμαστε δυνατοί, έχουμε ψυχικά αποθέματα και θα κάνουμε τα πάντα για να φάμε», είχε πει η Μαριαλένα.

Η απελπισία των μαχητών στο Survivor all star

Συγκεκριμένα η Καρολίνα ''λύγισε'' καθώς το αίσθημα της πείνας για 7 ολόκληρες ημέρες την ισοπέδωσαν με αποτέλεσμα, η παίκτρια να ξεσπάει σε κλάματα μέχρι να δει τις προμήθειες της εβδομάδας.