Survivor all star: «Είμαστε εδώ και...» - Ο Βασάλος ξεκαθάρισε πρώτη φορά το τοπίο για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη

Είναι μαζί ή όχι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είμαστε εδώ και...» - Ο Βασάλος ξεκαθάρισε πρώτη φορά το τοπίο για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη

Οι περισσότεροι, που παρακολουθούν το Survivor all star μπορεί να απολαμβάνουν τα αγωνίσματα και όλο τον ανταγωνισμό, που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως σίγουρα εστιάζουν και στο κομμάτι του ριάλιτι.

Ειδικότερα το αν είναι ζευγάρι πια ή όχι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι κάτι, που απασχολεί έντονα, καθώς είχε ακουστεί, πως η αθλητικογράφος είχε προχωρήσει στα ερωτικά της (δείτε εδώ τι αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον τους).

Μέσα ωστόσο από τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο παιχνίδι έδειχναν να είναι χαλαροί με τη συνύπαρξη τους, χωρίς βέβαια να δίνουν δικαιώματα για κάτι παραπάνω.

Το ξεκαθάρισμα του Κωνσταντίνου Βασάλου για τα ζευγάρια του Survivor all star,

Όλα αυτά βέβαια μέχρι το επεισόδιο της Κυριακής 15/1, που ο Βασάλος αποφάσισε να μιλήσει στην προσωπική συνέντευξή του για τα ήδη υπάρχοντα ζευγάρια στο παιχνίδι.

Ξεκάθαρα λοιπόν, μέσα από τα σχόλια του έγινε σε όλους αντιληπτό, πως δεν είναι μαζί με την Ευρυδίκη, αφού δεν τους θεωρεί ένα από τα ζευγάρια του all star.

«Τα περισσότερα παιδιά, που είμαστε εδώ σαφώς και ξέρουμε παιδιά από την αντίπαλη ομάδα, κάποιοι έχουν και σχέση ας πούμε η Μαριαλένα είναι με το Σάκη, οπότε είπαμε αυτό σαν ομάδα να το μετριάσουμε, ώστε να είμαστε περισσότερο focus στον αγώνα, εγώ συμφωνώ σε αυτό. Τώρα αν θα το ακολουθήσουν όλα τα παιδιά αυτό θα φανεί στην πορεία, αλλά σαν τακτική είναι σωστή για να είμαστε focus στο αγώνισμα και στο στόχο. Τώρα φιλιά, αγκαλιές κτλπ μετά...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.