«Είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ...» - ''Καυτή'' αποκάλυψη για τη σχέση της Βαλαβάνη με το Γρηγόρη Μόργκαν

Επιβεβαιώθηκε από φίλο του Κωνσταντίνου!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram (Γρηγόρης Μόργκαν)
NDP - Instagram (Γρηγόρης Μόργκαν)

Θέμα συζήτησης έχουν γίνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι αν και μάχονται εδώ και λίγο καιρό στο Survivor all star και στον Άγιο Δομίνικο, πίσω στην Ελλάδα απασχολούν με το αν είναι ζευγάρι ή όχι.

Οι δύο αποφεύγουν τις δηλώσεις και τις αναφορές στο θέμα, με το μοίρασμα των ομάδων - αφού η παραγωγή τους έβαλε σε αντίπαλες - να τους ευνοεί, καθώς είναι ακόμα πιο δύσκολο στους τηλεθεατές να αντιληφθούν τι συμβαίνει.

Και ενώ άλλοι λένε πως είναι μαζί και αφήνουν να εννοείται ο χωρισμός για τα νούμερα, άλλοι υποστηρίζουν, πως δεν είναι μαζί, αλλά ζουν στο ίδιο σπίτι. Η αναφορά ωστόσο του Βασάλου στο επεισόδιο της Κυριακής 15/1 μας έβαλε σε σκέψεις:

«Τα περισσότερα παιδιά, που είμαστε εδώ σαφώς και ξέρουμε παιδιά από την αντίπαλη ομάδα, κάποιοι έχουν και σχέση ας πούμε η Μαριαλένα είναι με το Σάκη, οπότε είπαμε αυτό σαν ομάδα να το μετριάσουμε, ώστε να είμαστε περισσότερο focus στον αγώνα, εγώ συμφωνώ σε αυτό. Τώρα αν θα το ακολουθήσουν όλα τα παιδιά αυτό θα φανεί στην πορεία, αλλά σαν τακτική είναι σωστή για να είμαστε focus στο αγώνισμα και στο στόχο. Τώρα φιλιά, αγκαλιές κτλπ μετά...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η απόφαση του Βασάλου να μη συμπεριλάβει στα ζευγάρια του all star κάνει σαφές, πως έχουν χωρίσει με την Ευρυδίκη κάτι, που επιβεβαιώθηκε την ίδια ημέρα από το ρεπορτάζ του Γειά σου και τη Μαρία Μπακοδήμου, κάνοντας και ένα σχόλιο για τον νέο σύντροφο της Ευρυδίκης (δείτε εδώ βίντεο από τις διακοπές της Ευρυδίκης με το Μόργκαν).

«Ξέρω από φίλο μου ότι είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ, σε μια μάζωξη και του είπε πως η Βαλαβάνη τα είχε με τον Γρηγόρη Μόργκαν», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.