Survivor all star: Θα φάνε και θα πάνε θεατές στο συμβούλιο - Η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα

Με 9 - 9

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Θα φάνε και θα πάνε θεατές στο συμβούλιο - Η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα

Έναν ακόμη πολύ δυνατό αγώνα παρακολουθήσαμε την Κυριακή 15/1 στο Survivor all star με τις δύο ομάδες των μπλε και κόκκινων να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Για τους μπλε ήταν ακόμη πιο σημαντικό να κερδίσουν ασυλία και φαγητό, αφού είχαν χάσει πολλά έπαθλα φτάνοντας σε τραγικά επίπεδα πείνας, με πολλούς να κλαίνε ή να μη μπορούν να σταθούν όρθιοι.

«Μέχρι τώρα προσπαθούσα να το βλέπω θετικά όπως κάνω πάντα στη ζωή μου αλλά το τελευταίο βράδυ για μένα ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχω ζήσει ποτέ. Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και ένιωθα μουδιασμένο όλο μου το σώμα και αυτό που με τρόμαζε ήταν πως ήταν μουδιασμένο το κεφάλι μου πάρα πολύ. Είχα μουδιάσει εδώ! Λέω, πεθαίνω, σβήνω», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η ομάδα που κέρδισε στο Survivor all star την Κυριακή (15/1)

Μετά από πολλά run, διάσημοι και μαχητές έδωσαν ψυχή και έτσι με τελικό σκορ 9 - 9 και όπως σας είχαμε επιβεβαιώσει και εμείς από πολύ νωρίς, νικητές είναι οι μπλε και επιτέλους θα φάνε.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Γενικότερα έχει υπάρξει μία ένταση από την παραγωγή σε ό,τι αφορά τα spoilers, ωστόσο ό,τι βγαίνει από το Youweekly.gr έχει αποδειχτεί άκρως βάσιμο και σωστό. Πιο αναλυτικά μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου (14/1) έγινε γνωστή η είδηση του ότι η παραγωγή του Survivor All Star είναι έντονα δυσαρεστημένη με τα μέσα ενημέρωσης, που κάνουν συνέχεια spoiler για το ριάλιτι επιβίωσης, διότι μπορεί να προκαλέσει θέμα, στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Από την άλλη εμείς βλέπουμε το παιχνίδι να πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα από την πρεμιέρα αλλά και στη συνέχεια, αφού το τηλεοπτικό κοινό δεν παρακολουθεί το ριάλιτι μόνο για τις νίκες των ομάδων, αλλά και για όσα συμβαίνουν στις καλύβες και φυσικά στο συμβούλιο του νησιού.

Έτσι λοιπόν αφού ήδη ξέρουμε, πως οι μαχητές θα είναι εκείνοι, που θα τα πάνε καλύτερα στο σημερινό στίβο μάχης και φυσικά θα φάνε μετά από τόση πείνα και κλάματα, που έχουν ρίξει από την αφαγία....αναμένεται να δούμε τους διάσημους να βγάζουν έναν παίκτη τους στον τάκο.

Φυσικά και ακόμη είναι πολύ δύσκολο - μέσα σε μία εβδομάδα - να διαμορφωθούν απόψεις σχετικά με το ποιος είναι καλύτερος και ποιος λιγότερο αγωνιστικά, ωστόσο αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.

Οι κόκκινοι λοιπόν θα μπουν ένας ένας στο σημείο, που είναι η κάλπη και μέσα από τις πληροφορίες μας μπορούμε να σας πούμε, πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης της εβδομάδας θα είναι και πάλι ο ζαχαροπλάστης, Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor All Star spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας