Survivor all star: Εντάσεις με το όνομα που έβγαλε η κάλπη - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ζήτησε να φύγει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
survivorgreece - instagram
survivorgreece - instagram

Με κλάματα και συγκριτικά λιγότερες εντάσεις εξελίχθηκε το επεισόδιο της Κυριακής 15/1 στο Survivor all star με την ομάδα των μπλε να είναι στα όρια της κατάρρευσης λόγω της αφόρητης πείνας.

Για καλή τους τύχη όμως η ομάδα των μαχητών κατάφερε και πήρε τη νίκη από του διάσημους και έτσι έφαγαν, αλλά πήγαν και θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Οι κόκκινοι λοιπόν αναγκάστηκαν να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν ο καθένας με τα δικά του κριτήρια έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης της εβδομάδας

Όπως λοιπόν σας ενημερώσαμε και εμείς από το Youweekly.gr σωστά, ο παίκτης, που θα χρειαστεί να ζητήσει την ψήφο του κόσμου είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης του survivor all star.

Ο ίδιος θεώρησε άδικη την επιλογή των συμπαικτών του έτσι έφτασε σημείο να τονίζει, πως ίσως θέλει να φύγει από μόνος του, γιατί το αποτέλεσμα αυτό στεναχωρεί και την οικογένειά του.

«Λυπάμαι που τον βλέπω έτσι λυπημένο και στεναχωρημένο», ήταν το πρώτο σχόλιο, όσο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του: «Υπήρχαν και άλλοι άνδρες που δεν έχουν φέρει καμία νίκη (και δεν τους ψήφισαν) και στην ομάδα του και στην απέναντι. Όσα μηνύματα και να στείλω εγώ, αν δεν τον θέλει το κοινό… Μόνη εγώ τι μπορώ να κάνω; Το κοινό είναι που μετρά.

Είναι λίγο διαφορετικός, πιο μαζεμένος, πιο ώριμος, πιο ήρεμος. Αγωνιστικά τον βλέπω πολύ καλά, στον στόχο το χάνει. Νομίζω υπάρχουν κλίκες, είναι κλίκες και είναι μαγείρεμα γυναικών», δήλωσε η σύζυγος του 39χρονου ζαχαροπλάστη. Το κάνει για την οικογένειά του, δεν πάει έτσι απλά. έχει πέντε στόματα πίσω του αφήσει. Το λατρεύει αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει πάει μόνο για το οικονομικό κομμάτι, αλλά έχει πίσω του και παιδιά», είπε η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου.