Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor all star: «Τον έπιασα να...» - Έξαλλοι οι κόκκινοι με την κίνηση του Σάκη Κατσούλη

«Πρέπει να τελειώσει αυτό το αστείο»

Survivor all star: «Τον έπιασα να...» - Έξαλλοι οι κόκκινοι με την κίνηση του Σάκη Κατσούλη
Reality 16.01.2023 01:02
Από Ελένη Μήτση

Μια ιδιαίτερη παρατήρηση αναμένεται να κάνει η ομάδα των κόκκινων στο Survivor all star και στο Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αν και αγωνίζεται στην ομάδα τους φαίνεται να μην είναι απόλυτα εκεί.

Αντίστοιχα και από τη μεριά των μπλε βλέπουμε να έχουν θέμα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχει το νου της στον Σάκη, που είναι σύντροφός της στη ζωή, αλλά στην απέναντι ομάδα.

«Τα περισσότερα παιδιά, που είμαστε εδώ σαφώς και ξέρουμε παιδιά από την αντίπαλη ομάδα, κάποιοι έχουν και σχέση ας πούμε η Μαριαλένα είναι με το Σάκη, οπότε είπαμε αυτό σαν ομάδα να το μετριάσουμε, ώστε να είμαστε περισσότερο focus στον αγώνα, εγώ συμφωνώ σε αυτό. Τώρα αν θα το ακολουθήσουν όλα τα παιδιά αυτό θα φανεί στην πορεία, αλλά σαν τακτική είναι σωστή για να είμαστε focus στο αγώνισμα και στο στόχο. Τώρα φιλιά, αγκαλιές κτλπ μετά...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Εκείνη παρά τις συστάσεις, που της γίνονται δείχνει να καταλαβαίνει αλλά στην πορεία μετά τη νίκη της ομάδας της, πήγε στην καλύβα και εξηγούσε πόσο καλός είναι ο αντίπαλος τους Σάκης (δείτε εδώ την αντίδραση του Σάκη όταν είδε τη Μαριαλένα να κλαίει).

Από την άλλη οι κόκκινοι και συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης παρατήρησε και είναι πολύ ενοχλημένος, πως ο Σάκης όταν παίζει η Μαριαλένα δε στηρίζει την ομάδα του, αλλά αντίθετα της συμβουλεύει από κρυφά.

Η ενόχληση των κόκκινων με τη στάση του Σάκη Κατσούλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: «Ένιωθα μουδιασμένο το κεφάλι μου, λέω πεθαίνω» - Σε τραγική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος

«Είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ...» - ''Καυτή'' αποκάλυψη για τη σχέση της Βαλαβάνη με το Γρηγόρη Μόργκαν

Share