MasterChef: Δεν είχε γνωρίσει τον πατέρα του μέχρι τη στιγμή που πέθανε - Η άγνωστη ιστορία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Το αποκάλυψε στον αέρα του STAR για πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: Δεν είχε γνωρίσει τον πατέρα του μέχρι τη στιγμή που πέθανε - Η άγνωστη ιστορία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Το MasterChef 7 ξεκίνησε (δείτε εδώ τι συνέβη στα παρασκήνια με την κόρη του Σωτήρη Κοντιζά) και οι κριτές υποδέχθηκαν και το κοινό, αλλά και τους διαγωνιζόμενους αποκαλύπτοντάς τους την μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία του παιχνιδιού μέχρι τώρα.

«Καλώς ήρθατε στις οντισιόν, καλώς ήρθατε στο MasterChef 7! Για μία ακόμη χρονιά, ο διαγωνισμός ψάχνει ανρθώπους με μεράκι και αγάπη για την μαγειρική, έχουμε ανάψει τους φούρνους, έχουμε ακονίσει τα μαχαίρια και σας περιμένουμε να μαγειρέψετε το πιάτο που σας δώσει μία θέση στον διαγωνισμό. Φτάνει όμως ένα πιάτο; Με το σημερινό σας πιάτο θέλουμε να σας γνωρίσουμε, να πειστούμε ότι θέλετε και ότι μπορείτε να είστε ο επόμενος MasterChef της Ελλάδας», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Η διαδικασία είναι γνωστή και απλή», πρόσθεσε έπειτα ο Πάνος Ιωαννίδης εξηγώντας πως ο καθένας έχει 45 λεπτά για να μαγειρέψει και 15 για την παρουσίαση της ιδέας του.

«Τώρα θα μιλήσουν τα νούμερα. Ακούστηκε λίγο περίεργο αυτό. 24 είναι οι θέσεις για το σπίτι του MasterChef. Πως θα κερδίσετε μια από αυτές τις θέσεις; Λευκή ποδιά είναι η απάντηση. Κερδίζετε μια ποδιά και κερδίζετε απευθείας την είσοδό σας στο σπίτι. Μέχρι 20 λευκές θα δώσουμε στις auditions. Τις υπόλοιπες θέσεις θα τις διεκδικήσουν αυτοί που θα πάρουν μαύρη ποδιά. Η μαύρη ποδιά είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Παιδιά φέτος δεν έχουμε bootcamp… Με το σημερινό σας πιάτο μπορείτε να κερδίσετε τη θέση σας στο MasterChef», επισήμανε έπειτα ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η σπάνια αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον αέρα του MasterChef

Αφού, λοιπόν, έγινε η αρχή, μπροστά στην επιτροπή παρουσιάστηκε ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο οποίος δείχνοντας το πιάτο του, μίλησε για τα πρόσωπα που τον στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι του, χωρίς όμως να αναφέρει καθόλου τον πατέρα του. Τότε είναι που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να τον ρωτήσει για να μάθει τι συμβαίνει.

«Να γίνω αδιάκριτος; Αν θες. Ακούσαμε γιαγιά, αδέρφια και τα λοιπά. Ο μπαμπάς υποστηρίζει;» ρώτησε ο κριτής κι ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως γνώρισε τον πατέρα του στα 18, γιατί δεν είχαν επαφές, κι έφυγε από την ζωή όταν ο ίδιος ήταν 19: «Δεν μας έλειψε ποτέ κάτι. Δεν είναι το tragic story πατέρα γιου».

«Συμπάσχω απόλυτα γιατί είμαι ακριβώς ίδια ιστορία. Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως. Για αυτό είπα αν γίνομαι αδιάκριτος. Συμπάσχω, ταυτιζόμαστε απόλυτα», είπε στη συνέχεια ο διάσημος σεφ.