Survivor All Star: «Έτρεμε όλο το βράδυ...» - Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα

Ποιος μεταφέρθηκε στην κλινική για εξετάσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Έτρεμε όλο το βράδυ...» - Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα

Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κόκκινοι του Survivor All Star, και όχι μόνο, καθώς πέρα από την ήττα τους πρέπει να διαχειριστούν και τις αρρώστιες και τα προβλήματα της διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς καθαρό νερό, σωστές τροφές και συνθήκες υγιεινής.

Οι παίκτες άρχισαν ένας ένας να παρατηρούν πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν είναι πολύ καλά όσον αφορά την υγεία της (δείτε τι συνέβη πριν μπει στο ριάλιτι και έχει πέσει αγωνιστικά). Έτρεμε όλο το βράδυ και οι περισσότεροι δήλωσαν πως είναι άρρωστη. Η Ασημίνα πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως όλοι τους λίγο πολύ έχουν περίεργα συμπτώματα τις τελευταίες ημέρες, όπως είναι για παράδειγμα οι πονοκέφαλοι, ο έντονος βήχας και ο πυρετός.

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα και την Μελίνα Μεταξά στο Survivor All Star

Και στην ομάδα των μπλε υπάρχουν "κρούσματα" με την Μελίνα να αναφέρει στους συμπαίκτες της πως αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ανασάνει καλά, γι' αυτό και ζήτησε να την βοηθήσουν οι γιατροί, ώστε να μάθει αναλυτικά τι συμβαίνει και αν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η ίδια, βέβαια, δεν το έπαθε εκ φυσικού, αλλά χτύπησε στον αγώνα στα πλευρά της και το πρόβλημα εκδηλώθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε επίσης: Ποιος θα βρεθεί στον τάκο μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο - Δεν θα είναι ένας

Μόλις ξεκίνησε το συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως και οι δύο θα παραμείνουν εκτός απόψε, διότι πραγματοποιούν ακόμα τις εξετάσεις τους. Στην περίπτωση της Δαλάκα, ο ίδιος ανέφερε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και πως είναι αντιμετωπίσημο.