Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

MasterChef 7: Δυο γυναίκες και τρεις άντρες - Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι που πέρασαν στο σπίτι

Ο παίκτης με την αλωπεκίαση που τους συγκίνησε όλους

MasterChef 7: Δυο γυναίκες και τρεις άντρες - Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι που πέρασαν στο σπίτι
Reality 17.01.2023 09:52
Από Youweekly Team

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef 7, και μπορεί στα νούμερα τηλεθέασης να μην έκανε το αναμενόμενο (δείτε εδώ πόσο έπεσε) αλλά στο διαδίκτυο επικράτησε πανικός με τις συμμετοχές που πέρασαν στην πρώτη φάση (δείτε εδώ τι γράφτηκε στο twitter).

Στην έναρξη του επεισοδίου ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. Φέτος δεν θα δούμε τη φάση του bοotcamp και στις auditions οι κριτές θα δώσουν σε 20 παίκτες λευκές ποδιές, με τις οποίες θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι του MasterChef.

Ποιοι πήραν τις πρώτες 5 ποδιές για το σπίτι του MasterChef

Kωνσταντίνος

Μαρία

Νίκος

Δώρα

Νικήτας

Να σημειωθεί πως ο Νίκος κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές με την εξομολόγησή του:

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το modelling, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό, ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό», είπε ο Νίκος Τράκας

Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη 17/1

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Πάνος Ιωαννίδης μας έδειξε για πρώτη φορά το γιο του - Το βίντεο από την κουζίνα του σπιτιού του

MasterChef: Δεν είχε γνωρίσει τον πατέρα του μέχρι τη στιγμή που πέθανε - Η άγνωστη ιστορία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Share