MasterChef 7: Το χρηματικό έπαθλο θα το δώσει για να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου - Ο τρανς μάγειρας που θα δούμε απόψε

«Θα μου χαρίσει αυτό που δε μου χάρισε η γέννησή μου! Γιατί να επιτρέψω σε κάποιον να με κάμει να πονώ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 7: Το χρηματικό έπαθλο θα το δώσει για να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου - Ο τρανς μάγειρας που θα δούμε απόψε

Το βράδυ της Δευτέρας 16/1 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef. Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού είδαμε πολλές και διάφορες προσωπικότητες να δοκιμάζονται μπροστά στα μάτια των κριτών και των τηλεθεατών. Μόνο 5 πέρασαν κατευθείαν στο σπίτι, παίρνοντας την λευκή ποδιά (δείτε τους εδώ).

Στο αποψινό 17/1 επεισόδιο, θα δούμε κι άλλους επίδοξους σεφ να προσπαθούν με τα πιάτα τους να κερδίσουν μια θέση στο διαγωνισμό. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και το Ηλίας.

Ο Αιμίλιος έκανε ξεκάθαρη την θέση και τους στόχους του χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό.

«Φυσικά και θέλω να κερδίσω θα βοηθήσει.. Είναι στην ουσία το χρηματικό ποσό της εγχείρησης, της μεγάλης. Θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου», λέει χαρακτηριστικά στους κριτές.

Τι αλλάζει φέτος στο Masterchef

«Τώρα θα μιλήσουν τα νούμερα. Ακούστηκε λίγο περίεργο αυτό. 24 είναι οι θέσεις για το σπίτι του MasterChef. Πως θα κερδίσετε μια από αυτές τις θέσεις; Λευκή ποδιά είναι η απάντηση. Κερδίζετε μια ποδιά και κερδίζετε απευθείας την είσοδό σας στο σπίτι. Μέχρι 20 λευκές θα δώσουμε στις auditions. Τις υπόλοιπες θέσεις θα τις διεκδικήσουν αυτοί που θα πάρουν μαύρη ποδιά. Η μαύρη ποδιά είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Παιδιά φέτος δεν έχουμε bootcamp… Με το σημερινό σας πιάτο μπορείτε να κερδίσετε τη θέση σας στο MasterChef», επισήμανε στην πρεμιέρα του ριάλιτι ο Σωτήρης Κοντιζάς.