My Style Rocks: Η θεαματική είσοδος των κριτών και των διαγωνιζόμενων

Τα σημερινά Looks είναι πολύ πιο ωραία από χθες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η θεαματική είσοδος των κριτών και των διαγωνιζόμενων

Τρίτη (17/1) σήμερα και οι fashion τηλεθεατές είναι ήδη στους καναπέδες τους και παρακολουθούν το My Style Rocks, που είναι πιο ανανεωμένο από ποτέ. Χθες έγινε η πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας και παρουσιάστηκαν επίσημα η κριτική επιτροπή και οι διαγωνιζόμενες, που είδαμε από το πρώτο επεισόδιο να ξεκινούν οι ίντριγκες και οι τσακωμοί (δείτε εδώ ποιες τσακώθηκαν).

Βέβαια, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στα όμορφα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου που καλοσώρισε το τηλεοπτικό κοινό στο My Style Rocks.

«Καλησπέρα σας και καλώς ορίσατε στη μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, αισθάνομαι έναν μεγάλο ενθουσιασμό, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια και είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για το στυλ, τη μόδα και τους ανθρώπους μαζί με εσάς, γιατί θα γίνουμε η πιο stylish παρέα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπής, φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο σύνολο.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των τριών μελών της κριτικής επιτροπής.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Το concept είναι να δώσουμε το έναυσμα στα κορίτσια να κάνουν ωραία look, να δημιουργήσουν όμορφα στυλ, να πάρει ο κόσμος ιδέες και να εξελιχθούν κι εκείνες», ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε στην Κατερίνα Καραβάτου κατά την είσοδό του στο πλατώ: «Σας υποδέχομαι στο My Style Rocks, καλώς ορίσατε. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το ότι εσύ τελικά υποδέχεσαι τους τηλεθεατές».

Η σημερινή είσοδος των κριτών και των διαγωνιζόμενων στο My Style Rocks

Σήμερα Τρίτη, λοιπόν, το My Style Rocks ξεκίνησε και η Κατερίνα Καραβάτου ήταν εδώ με μια ακόμη πιο ενθουσιώδη είσοδο.

«Και εμείς εδώ, αλλά και εσεις από τοσπίτι είστε εδώ και παρακολουθείτε φανατικά το my style rocks και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τις 9 διαγωνιζόμενες.Πάμε κορίτσια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Είδαμε τις διαγωνιζόμενες με ξεχωριστά looks, από καλοκαιρινά μέχρι και άκρως χειμερινά ενδύματα. Για να δούμε που θα πάνε οι δαγωνιζόμενες με αυτά τα looks.