Survivor All Star: «Έχουν βαλθεί να τον εξουδετερώσουν ψυχικά, του πατάνε την ψυχή» - "Κόλαφος" η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου

Τα έχει βάλει με δύο συγκεκριμένους παίκτες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Έχουν βαλθεί να τον εξουδετερώσουν ψυχικά, του πατάνε την ψυχή» -

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε για δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star (δείτε εδώ την κίνηση "ματ" του Ατζούν για το παιχνίδι) όσον αφορά την ομάδα των κόκκινων και παρόλο που ο ίδιος αναφέρει πως θέλει να αποδείξει την αξία του, ώστε να καταλάβουν και οι συμπαίκτες του πως τον χρειάζονται, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τη συνθήκη που καλείται να αντιμετωπίσει, ιδιαίτερα μιας που θεωρεί πως δεν έχει πίσω του τόσο κόσμο να τον στηρίζει, όπως άλλα μέλη της ομάδας του.

«Για δεύτερη φορά συνεχόμενη βρίσκομαι στον τάκο. Ως πιο αδύναμος παίκτης, αυτό είναι πάρα πολύ άδικο, αυτό με πνίγει εμένα, γιατί ως Κωνσταντίνος προσφέρω πάρα πολύ στην καλύβα και στην συμβίωση, μαζεύω ξύλα, ανάβω φωτιές, φέρνω νίκες, τα μισά μου αγωνίσματα έχω φέρει νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κάνω εγώ τα ματσαρίσματα και όταν με διαλέγουν και φέρνω τον πόντο, είναι διπλή νίκη για την ομάδα μου. Τα συναισθήματά μου για την ομάδα μου έχουν αλλάξει, δεν τους εμπιστεύομαι.

Όσο καλό και να κάνω και όσο και να κερδίσω, θα είμαι πάντα ο εύκολος στόχος γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους. Με βλέπει τώρα η οικογένεια, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος. Εγώ δεν είμαι στόχος, θα είμαι βράχος θα είμαι δυνατός, θα παλέψω. Δεν θα τους απογοητεύσω αλλά ζητάω συγγνώμη που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μου δίνουν αυτή την ψήφο για να μείνω εδώ. Ότι σφαλιάρα και να φάω θα το αντέξω.

Υπάρχουν συμπαίκτες μου στην καλύβα, η Σταυρούλα ας πούμε δεν φέρνει νίκες, ούτε συνεισφέρει στην ομάδα, παρόλα αυτά είχε λιγότερες ψήφους από εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Έξαλλη η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου με τους συμπαίκτες του στο Survivor All Star

Μαζί του, όμως, πια, στην ίδια θέση, βρίσκεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ απόψε (17/1) θα αναδειχθεί άλλος ένας υποψήφιος, τον οποίο το youweekly.gr γνωρίζει ήδη (δείτε τον εδώ).

Βλέποντας όλα όσα συμβαίνουν, λοιπόν, στο παιχνίδι, η σύζυγος του ζαχαροπλάστη, Κατερίνα Νίνιου, μίλησε στο Πρωινό μας και προχώρησε σε δηλώσεις κατακεραυνώνοντας δύο συγκεκριμένα άτομα, τονίζοντας πως αυτά έχουν δημιουργήσει μία κλίμα εξόντωσης κατά του καλού της.

«Στεναχωρήθηκε αρκετά ο Κώστας που βγήκε ξανά υποψήφιος. Αυτή τη φορά στεναχωρήθηκε περισσότερο από την πρώτη φορά, νιώθει αδικημένος αλλά, ο κόσμος είναι ο κριτής και ο κόσμος είναι πάντα δίκαιος. Σίγουρα νιώθεις άβολα όταν σε βγάζουν υποψήφιο, σαν να μη σε θέλουν στην ομάδα, είναι σαν να σου ανοίγουν την πόρτα να φύγεις. Ένιωσε μια απογοήτευση. Ο Κώστας εκεί που νιώθει ανεπιθύμητος φεύγει αλλά δε νομίζω να αποχωρήσει οικειοθελώς, είναι δυνατός.

Εκεί που θα τον δείτε να λυγίζει είναι όταν θα μιλάει για την οικογένειά μας και τα παιδιά. Στεναχωριέται και για μας που και εμείς αγχωνόμαστε για εκείνον… Έχει μπει πιο ήρεμος αυτή τη φορά, δεν ανήκει σε κάποιο παρεάκι, είναι με όλους. Μπορεί κάποιος παλιός συμπαίκτης του να θέλει να τον εξουδετερώσει.

Ο Σάκης και η Σταυρούλα δε ξέρω τι σκέφτονται, νομίζω ότι είναι καθαρά κλίκα. Έχουν βαλθεί να τον εξουδετερώσουν ψυχικά. Του πατάνε την ψυχή…», ανέφερε χαρακτηριστικά.