Survivor all star: «Είναι ήδη εκεί» - Η παραγωγή ενημέρωσε τη Σκορδά για τον παίκτη που πέταξε για Άγιο Δομίνικο

Είναι σίγουρο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είναι ήδη εκεί» - Η παραγωγή ενημέρωσε τη Σκορδά για τον παίκτη που πέταξε για Άγιο Δομίνικο

Στο προσκήνιο εξακολουθεί να είναι το Survivor all star καθώς από την πρεμιέρα του και μετά έχε γίνει ο κακός χαμός τόσο με τις επιδόσεις των παικτών αλλά και με όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Για την ώρα έχουμε δει να φεύγουν από το ριάλιτι δύο πρόσωπα, ενώ στο σημερινό (18/1) επεισόδιο θα ακολουθήσει και η τρίτη αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι κερδίζουν σήμερα).

Σε κάθε περίπτωση η παραγωγή έχει προγραμματίσει να βάλει και άλλα άτομα στη συνέχεια και η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από το Πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τον παίκτη, που έχει φύγει ήδη από την Ελλάδα και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Το όνομα αυτό έχει ακουστεί έντονα με το Στέφανο Κωνσταντινιδη να εξηγεί:

«Ο πρώτος σχεδιασμός ήταν ο Κόρομι να είναι και ο Βασάλος να μπει όχι από την αρχή αλλά λίγο πιο μετά γιατό θα έχουμε προσθήκες. Αυτό λοιπόν το λένε οι άνθρωποι της παραγωγής στον Γιώργο και μαθαίνω ότι ήταν και πολύ έντονη η αντίδραση του στο ραντεβού. Ήταν ξεκάθαρος, κάθετος και χτύπησε και το χέρι στο τραπέζι, η τώρα ή ποτέ».

Έτσι λοιπόν, ο παίκτης που έχε φύγει από την Ελλάδα και αναμένεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Κόρομι.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον παίκτη που έφυγε για Survivor all star

«Το θέμα είναι ποιος θα αποχωρήσει σήμερα και συνεχίζουμε με το Survivor. Το θέμα είναι ότι ίσως ο Γιώργος Κόρομι είναι ήδη εκεί», είπε η Φαίη Σκορδά με την Βρισηίδα Ανδριώτου να απαντάει: «Εγώ έφυγα αλλά έχω ακούσει ότι ήταν εκεί».

«Δεν τον είδες; Δεν τον συνάντησες στο ξενοδοχείο να πάρετε ένα πρωινό μαζί; Στη συνέχεια, στη συνέντευξη θα αποκαλύψουμε ακόμη μια παίκτρια που θα ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο. Ίσως μέσα από τις αποχωρήσεις να γίνουν πράγματα που δεν τα περιμέναμε. Να αποχωρήσει σήμερα κάποιος που δεν περιμένουμε να φύγει», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.