Survivor All Star: «Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας» - "Καρφιά" Γραμμέλη κατά Μαρτίκα μπροστά στην Βρισηίδα

«Ακόμα και οι αιχμές για τη Σταυρούλα έχουν απώτερο στόχο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας» -

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ με σκοπό να σχολιάσει το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, όπου ο Σπύρος Μαρτίκας στο συμβούλιο του νησιού έκανε καθαρή επίθεση απέναντι σε συμπαίκτριες του - δείτε το βίντεο.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη βλέποντας το συμβάν, πέταξε τα "καρφιά" της κατά του φαρμακοποιού, μπροστά στην σύντροφός της χωρίς να διστάσει και να μασήσει τα λόγια της.

Τα "καρφιά" Γραμμέλη στον Μαρτίκα

«Εντάξει...τώρα μιλάμε ότι μάς κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μας κανονικά. Κλίκες υπάρχουν. Ο Μπάρτζης δεν έχει διαφοροποιηθεί καθόλου σε ό,τι είπε. Στοχοποιεί σταθερά την Ευρυδίκη και τη Σταυρούλα, υπάρχει μία στοχοπροσήλωση της συγκεκριμένης ομάδας των τριών ανδρών απέναντι στις δύο κοπέλες με κάθε τρόπο. Ακόμα και οι αιχμές για τη Σταυρούλα έχουν απώτερο στόχο να αντιδράσει και η Ευρυδίκη και αυτό είναι περισσότερο από εμφανές».

«Υπάρχουν κλίκες ξεκάθαρα. Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: δε μπορώ να καταλάβω γιατί από τη μια υπάρχουν τα συμβόλαια και απ’ την άλλη οι κλίκες. Μα το παιχνίδι αυτό είναι. Το να δημιουργήσεις ομάδες και να εφαρμόσεις τη στρατηγική. Ο Σχίζας είναι πιο αποδυναμωμένος και αυτό φαίνεται, ο Μπάρτζης έχει βγει πάρα πολύ μπροστά και θα την πληρώσει αυτός» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ωστόσο, λίγο αφότου έκανε μια αποκάλυψη βόμβα για Βασάλο & Βαλαβάνη, υπερασπίστηκε τον αγαπημένο της.

«Ο Σπύρος παίζει. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο για όλους. Αυτή τη στιγμή βλέπετε ένα μονταρισμένο προϊόν, είναι ένα ριάλιτι. Ο Σπύρος δεν θα πεινάσει τσάμπα, πήγε να παίξει. Και το παιχνίδι τι είναι; Στρατηγικό. Εννοείται λοιπόν ότι θα πει πράγματα που θα εκθέσουν κάποιους χαρακτήρες, γιατί πίσω από τις κάμερες δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο Βασάλος δε λέει ψέματα», απάντησε.

Ξέσπασε σε κλάματα η Βρισηίδα

Έπειτα από βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μιλάει για την αποχώρηση του Σάκη Κατσούλη από το παιχνίδι, ξέσπασε σε κλάματα και εξήγησε και το λόγο που συγκινήθηκε τόσο πολύ.

«Την καταλαβαίνω πάρα πολύ την Μαριαλένα και όταν είπε ζαλίζομαι και όλα αυτά γιατί ξέρω πως είναι εκεί μέσα και πόσο δύσκολο είναι για τις πιο μικροκαμωμένες. Η Μαριαλένα είναι αθλήτρια έχει άλλες αντοχές άλλα και πάλι την καταλαβαίνω πάρα πολύ και να είσαι και χωρισμένος από τον άνθρωπο σου. Να ξέρεις ότι είναι εκεί... Εντάξει άλλοι θα πουν, έλα μωρέ τους αφήσανε πίσω. Εκεί δεν καταλαβαίνει ότι είναι πίσω η οικογένεια σου και ο κόσμος σου. Αλλά όταν είσαι στο ίδιο μέρος και είσαι χωριστά και δεν μπορείς να του μιλήσεις να τον αγκαλιάσεις στην πιο δύσκολη στιγμή σου είναι πιο απάνθρωπο», ανέφερε μεταξύ άλλων λίγες ώρες πριν δούμε και την τρίτη αποχώρηση - δείτε εδώ ποιος φεύγει απόψε από το παιχνίδι.