Μεγάλη "απάτη" στο Survivor All Star - Τι συμβαίνει με την συμμετοχή του Ηλία Γκότση

Γιατί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλη

Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση ότι απόψε ένας παίκτης που έχει συζητηθεί έντονα, θα μαζέψει τα «μπογαλάκια» του και θα αποχωρήσει από το Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο, σε εμάς όμως όχι...

Μπορεί πολλοί να... γελάνε με τον Κώστα Παπαδόπουλο και το γεγονός πως γκρινιάζει για το γεγονός πως άλλοι παίκτες έχουν δυναμική μέσω... Instagram αλλά δεν έχει καθόλου άδικο! Ούτε χαζός είναι, ούτε λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Πολλοί παίκτες από την μέρα που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στα δικά τους Survivor έβγαλαν πολλά χρήματα μέσω Instagram. Και πως έγινε αυτό; Αρκετοί έκλεισαν συμφωνίες με διάφορες μεγάλες εταιρείες ώστε να τις διαφημίζουν. Αρκετούς βλέπουμε στο Instagram να δίνουν... ρέστα με τα «ουάου» προΐόντα που δοκίμασαν και ξετρελάθηκαν! Όταν οι followers ξεπερνούν τους 100 και 200.000 είναι λογικά να...ξετρελαίνονται με το παραμικρό!

Φέτος λοιπόν, όποιος ακολούθησε αυτό το μονοπάτι σίγουρα έχει μεγάλο πλεονέκτημα για να φτάσει μακριά στο Survivor All Star. Όπως για παράδειγμα ο Ηλίας Γκότσης! Για να μην παρεξηγηθούμε. Ο Ηλίας Γκότσης είναι εξαιρετικός αθλητής, φοβερό παιδί και σίγουρα ως προσωπικότητα ξεχωρίζει και έχει ήδη κερδίσει ένα Survivor!

Όμως...διαβάστε το αποκλειστικό στο Athensmagazine.gr