My Style Rocks: «Σε είδε η μανούλα σου να βγαίνεις έτσι;» - "Σκάλωσε" η Κατερίνα Καραβάτου με την εμφάνιση διαγωνιζόμενης

Δεν ήξερε τι να πρωτοπεί...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Σε είδε η μανούλα σου να βγαίνεις έτσι;» -

Μετά τα κλάματα της Σελένης στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ακολούθησε μία εκκεντρική εμφάνιση στο My Style Rocks από την Νικόλ. Η ίδια επέλεξε ως κόνσεπτ να πάει σε αγώνες αυτοκινήτων με το αγόρι της και διάλεξε το κατάλληλο σύνολο για αυτή την έξοδο, κατά την άποψή της πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο πλατό με ένα μπλε-γκρι κορμάκι, το οποίο δίνει την αίσθηση του γυμνού σώματος στη μπροστινή του όψη και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι γυαλιά, τακούνια κι ένα δερμάτινο τζάκετ.

Η επική ατάκα της Κατερίνας Καραβάτου σε διαγωνιζόμενη του My Style Rocks

Η Κατερίνα Καραβάτου, λοιπόν, κοιτάζοντάς την δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έκανε το σχόλιό της: «Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Σε είδε η μανούλα σου να βγαίνεις έτσι από το σπίτι για να έρθεις εδώ;».

Τότε η παίκτρια της απάντησε: «Δεν προλαβαίνει να με δει καθόλου. Αν όμως, θεωρείτε αυτό έτσι, σέξι, με έχει δει και πολύ χειρότερα».

Τον λόγο, όμως, πήρε και ο Δημήτρης Σκουλός ο οποίος επισήμανε με την σειρά του: «Εγώ δεν θεωρώ ότι κάνεις για συνοδηγός στο αυτοκίνητο, γιατί θα ήταν κακό για το αγόρι σου, θα έβλεπε εσένα και όχι τον δρόμο. Έκανες λάθος το κόνσεπτ, ντύθηκες για αναβάτης MotoGP».