Survivor All Star: Η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της Χαμπέρη μετά τις φήμες σχέσης με τον Πρίαμο

Η ανάρτηση "φωτιά" στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της Χαμπέρη μετά τις φήμες σχέσης με τον Πρίαμο

Πικάντικες είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το Survivor All Star. Μετά την είδηση πως 2 παίκτες κινδυνεύουν με αποβολή μετά από κανόνα που παραβίασαν, βγήκε και η είδηση πως ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει τρυφερά κοντά με παίκτρια και αυτή όπως φημολογείται είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Να θυμίσουμε πως μετά την αποχώρηση της από το Survivor η Ελένη είχε χωρίσει από τον τότε σύντροφό της (δείτε τον εδώ) και μήνες αργότερα έγινε γνωστό πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο νέου αγαπημένου με τον οποίο ξεκίνησαν από νωρίς και τις κοινές αναρτήσεις.

Η απάντηση του συντρόφου της Χαμπέρη για τον Πρίαμο στο Survivor All Star

Με τις φήμες λοιπόν σχετικά με Χαμπέρη και Πρίαμο να φουντώνουν, ο αγαπημένος της Αλέξανδρος που είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου, έδωσε την απάντηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα του: «Missing you is my hobby, Caring for you is my job, Making you happy is my duty and Loving you is my life...», δηλαδή «Το να μου λείπεις είναι το χόμπι μου, να νοιάζομαι για εσένα η δουλειά μου, να σε κάνω χαρούμενη το καθήκον μου και να σε αγαπώ η ζωή μου».

Με ποια λοιπόν έπιασε τον Πρίαμο η παραγωγή απομονωμένο σε καλύβα μέσα στη ζούγκλα;

Νέα μέρα προβολής για το Survivor All Star

Το Survivor All Star έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για αυτό και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έχει καταφέρει να περάσει μέχρι και τον Σασμό στον ALPHA σε ποσοστά.

Είναι λοιπόν το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ και θέλουν να τους χαρίσει όσο περισσότερο νούμερα γίνεται. Για αυτό κιόλας πήραν την απόφαση να αυξήσουν τις ημέρες προβολής του.

Οι αλλαγές στις ημέρες του Survivor θα γίνουν μετά το τέλος του The Voice που προβάλλεται κάθε Σάββατο. Έτσι λοιπόν μετά το μεγάλο φινάλε του μουσικού show, θα πάρει τη θέση του και θα παίζει από Σάββατο μέχρι Τετάρτη.