My Style Rocks: «Βέβαια και είναι σωστό» - "Χαμός" με το καλησπέρα σας ανάμεσα στην Emilia και τους κριτές

Τι συνέβη για ακόμη μια φορά;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Βέβαια και είναι σωστό» -

Παρασκευή (20/1) σήμερα και το My Style Rocks και οι παίκτριες έδωσαν ραντεβού με την κριτική επιτροπή και την Κατερίνα Καραβάτου, για ακόμη μια stylish ανατροπή. Τα αίματα έχουν ανάψει από την πρώτη μέρα κιόλας (δείτε εδώ ποιοι τσακώθηκαν) και δεν γινόταν για ακόμη μια μέρα, η Emilia Vodos να μην την "πει" στους κριτές.

Να υπεθυμίσουμε ότι χθες, είδαμε και μια παίκτρια να ξεσπάει σε κλάματα. Ο λόγος για την Σελένη, της οποίας το σύνολο δεν άρεσε πολύ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η βαθμολογία της να μην είναι η καλύτερη και από τις δύο πλευρές (δείτε εδώ σε ποια σειρά του ALPHA έχει παίξει). Οι περισσότερες της έβαλαν τρία, αλλά υπήρχε και ένας άσσος από την Τζωρτζίνα, κάτι που την έκανε έξαλλη και ξεκίνησε μεταξύ τους ένας αδιανόητος διάλογος. Μάλιστα, όταν η δεύτερη την αποκάλεσε "κορίτσι μου" έγινε έξω φρενών.

«Μη με ξαναπείς κορίτσι σου, να κρατάς τις αποστάσεις», είπε η Σελένη, με εκείνη να της απαντά: «Αποστάσεις έχω». Λίγη ώρα μετά άλλη μια παίκτρια δεν δίστασε να της πει ότι δεν δέχεται κριτική.

Τα πράγματα ξέφυγαν όταν της μίλησαν και οι κριτές, οι οποίοι συμφώνησαν με όσα ειπώθηκαν νωρίτερα εν μέρει και επειδή δεν άκουσε και τα καλύτερα, ξέσπασε σε κλάματα, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Ο τσακωμός της Emilia Vodos με τους κριτές του My Style Rocks

Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, μετά το πιο θερμό καλοσώρισμα της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, ξεκίνησαν οι διαγωνιζόμενες να παρουσιάζουν τα outfits τους. Πρώτη πήγε η Emilia Vodos, που πήγαινε σε επαγγελματικό δείπνο με τον πατέρα της.

Κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν από τους τρείς κριτές, παρόλο που ήταν μια κούκλα και φορούσε ένα κατακόκκινο κραγιόν, που έκανε "μπαμ" από χιλιόμετρο. Επίσης τα ρούχα της, όπως υποστήριξαν και οι τρείς, ήταν ιδανικό ντύσιμο για βραδινή έξοδο με φίλες και μετά για ποτό, όχι όμως για επαγγελματικό δείπνο, διότι και τα ρούχα της είχαν πολύ έντονα και φανταχτερά χρώματα.

Η ίδια, με το που άκουσε τον σχολιασμό, έγινε έξαλλη και δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει.

«Είπα να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήρθα την πρώτη μέρα και μου βάλατε 1. Ήρθα καλή γλυκιά και με στήσατε στον τοίχο, πάρα πολύ άσχημα», είπε, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά σε γέλια, διαφωνώντας με τις περιγραφές: «Περίμενε, ήρθες καλή και γλυκιά στο πρώτο επεισόδιο και σε κόλλησα στον τοίχο; Έχεις και παραισθήσεις δηλαδή γενικά».

Αργότερα, η ίδια ξέσπασε και σε συμπαίκτριά της, στην Ρέινα, λέγοντάς της για το δικό της σύνολο: «Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να μπω σ' αυτόν τον οίκο έτσι ντυμένη», με την εκείνη να απαντά: «Γιατί τι έχει τι θα φορούσες δηλαδή εσύ για να κάνεις εσύ τα νύχια σου;».

Τότε η Emilia ανέβασε τόνους από τον εκνευρισμό της, ενώ μιλούσαν ειρωνικά η μια στην άλλη. «Μην μιλάς πάνω από τη φωνή μου, μιλάω, δεν σου επιτρέπω να με διακόπτεις», είπε η Emilia με τη Ρέινα να απαντά εκνευρισμένη: «Έλα σε παρακαλώ τώρα... Κουράζεις».