My Style Rocks: Η "γλωσσού" παίκτρια και ο τσακωμός της με τον Δημήτρη Σκουλό

Η Παπαγεωργίου γέλαγε...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η

Με το My Style Rocks, να παίζεται αυτή την στιγμή στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, οι διαγωνιζόμενες που στην πρεμιέρας "έβγαλαν νύχια" με το καλησπέρα σας (δείτε εδώ ποιες) και σήμερα (17/1) είναι έτοιμες για όλα και κατα κύριο λόγο για την καλύτερη κριτική από τους Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη.

Μπορεί η πρώτη ημέρα να μην πήγε καθόλου καλά και συγκεκριμένα... τραγικά, αφού σημείωσε μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση στην απογευματινή ζώνη, ωστόσο, στον ΣΚΑΙ προσπαθούν να δώσουν... "ψωμί στο λαό" με ίντριγκα και τσακωμούς. Άλλωστε από την πρεμιέρα κιόλας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την είπε άσχημα σε διαγωνιζόμενη.

Στο παιχνίδι αυτό της τηλεθέασης φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά και ο Δημήτρης Σκουλός!

Η παίκτρια που νευρίασε τον Δημήτρη Σκουλό

Είδαμε την εμφάνιση της Emilia Vodos, που «ταξίδευε από το εξωτερικο και στην συνέχεια είχε ραντεβού με την παραγωγή του My Style Rocks για γυρίσματα», μια εμφάνιση, καλύτερη από την χθεσινή μαυροφορεμένη της εμφάνιση, αλλά ο Δημήτρης Σκουλός είχε άλλη άποψη για αυτό.

Από την αρχή, η διαγωνιζόμενη έκανε "χαμό" με τα παπούτσια της, που «δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα και ότι είναι πανάκριβα» δήλωση που την έκανε περίγερο στην Ηλιάνα Παπαγεωργόυ και σε μερικές διαγωνιζόμενες. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα παπούτσια κοστίζουν 749 ευρώ, σύμφωνα με χρήστη του twitter.

Ο διάσημος φωτογράφος, βέβαια είπε ότι όλα ήταν λάθος και ότι μπορεί να δείχνει πανέμορφη, δεν έχουν όμως συνοχή τα ρούχα της. Η διαγωνιζόμενη στην συνέχεια ξεκίνησε ένα μονόλογο και δεν άφησε κανέναν να μιλήσει.

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε «Σταμάτα καλέ, να μιλήσει και κανείς άλλος, μην διακόπτεις κάποιον όταν μιλάει».

«Μη μου κάνεις εμένα μμμ… Μου αρέσει που προσπάθησες και έφερες ένα τελείως διαφορετικό look. Το δέχεσαι δεν το δέχεσαι αυτή είναι η γνώμη μου. Με καταλαβαίνεις. Σήμερα συνεννοηθήκαμε;», συμπλήρωσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Όσο μιλάς σε φοράνε και είναι κρίμα. Έχεις κάνει ένα ωραίο look σήμερα. Θα με αφήσεις να ολοκληρώσω, δεν θα με διακόπτεις. Θα είσαι ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ ευγενική μαζί σου».

Βέβαια, φαίνεται πως δεν κατάλαβε τίποτα από όσα της είπαν και στη συνέχεια "έκραξε" την Τζωρτζίνα για το δικό της σύνολο: «Δεν μου αρέσει τίποτα, δεν σου πάει τίποτα, δεν ξέρω τι σκεφτόσουν. Έχεις βάλει ένα καλσόν και ένα σορτσάκι, είναι χάλια. Ειδικά αυτή η καμπαρτίνα και αυτό το καπέλο τι είναι τώρα; Ένα και ένα δώρο; Δεν καταλαβαίνω πώς το σκέφτηκες και τα έβαλες όλα αυτά μαζί. Ο μόνος λόγος που έβαλα δυο είναι το ωραίο σόου που κάνεις και μου φτιάχνεται η διάθεση. Θα μπορούσες να το παίξεις αλλιώς. Είναι σαν να τα "έκαψες" αυτά τα ρούχα με όλο αυτό το σύνολο».