Survivor All Star spoiler 22/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο και την ασυλία της Κυριακής

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 22/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο και την ασυλία της Κυριακής

Αύριο Κυριακή 22/1 ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor All Star έρχεται για να ταράξει τα νερά της τηλεθέασης αλλά και της προσωπικής ζωής ορισμένων.... Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ φέτος, έχει καταφέρει να φέρει τεράστιες ανατροπές σε όλους τους τομείς.

Είδαμε να περνάει μέχρι και τον Σασμό στην τηλεθέαση της prime time ζώνης, παίκτες που έλεγαν πως δεν θα μπουν στο παιχνίδι, τελικά να πετάνε για Άγιο Δομίνικο, αλλά και παίκτες που δεν περίμενε ποτέ κανείς να αποχωρούν έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού.

Ποια ομάδα θα κερδίσει έπαθλο και ασυλία στο Survivor All Star

Όπως είδαμε από το trailer το επεισόδιο της Κυριακής θα είναι "φωτιά" όχι μόνο για την είσοδο τριών νέων παικτών, αλλά και γιατί θα "τσάκωσαν" την δεσμευμένη Καρολίνα Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο στην ζούγκλα να φιλιούνται παθιασμένα.

Ο στίβος μάχης από την άλλη θα είναι πολύ δυνατός, με διάσημους και μαχητές να τα δίνουν όλα για όλα για τη νίκη. Εμείς λοιπόν, έχουμε την ομάδα που κερδίζει και θα πάνε οι παίκτες σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού, αλλά θα φάνε κιόλας φυστικοβούτυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν του youweekly.gr, η ομάδα αυτή είναι η Κόκκινη - Διάσημοι.

Εκτός ξανά η Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι ίσως ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που κατάφερε να πείσει η παραγωγή και ο Ατζούν μετά την αρνητική απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου ωστόσο οι αγωνιστικές της επιδόσεις φέτος έχουν δυσαρεστήσει λίγο τους φανς και το τηλεοπτικό κοινό.

Κι εκεί που περιμέναμε πως όσο περνάνε οι μέρες τόσο θα παίρνει τα πάνω της ήρθε και την «χτύπησε» μια ίωση η οποία την πέταξε εκτός στίβου μάχης. Για την ακρίβεια, αυτό που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι πως έχει υψηλό πυρετό, τρέμουλο, βήχα και αδυναμία.

Αντί να καλυτερεύει, όμως, η κατάστασή της πάει από το κακό στο χειρότερο και για τον λόγο αυτό η παραγωγή έχει αποφασίσει από τώρα πως θα μείνει εκτός παιχνιδιού και αύριο Κυριακή 22/1!