The Voice: «Δυστυχώς πρέπει να...» - Ανατροπή με την απόφαση του Σάκη Ρουβά

Το ανακοίνωσε και έκανε χαμό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The Voice: «Δυστυχώς πρέπει να...» - Ανατροπή με την απόφαση του Σάκη Ρουβά

Το επεισόδιο του Σαββάτου 21/1 φαίνεται αρκετά δύσκολο για τους κριτές, αλλά και τους διαγωνιζόμενους του The Voice, καθώς οι πρώτοι κλήθηκαν να μειώσουν τα άτομα των ομάδων τους αφήνοντας απέξω πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους (δείτε εδώ την αμηχανία στο πλατό με την ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου).

Όσον αφορά την ομάδα του Σάκη Ρουβά, o Wolfgang Schorer, η Rona και o Δημήτρης Μπιλάλης ήταν μερικοί από αυτούς βρέθηκαν στη σκηνή και έζησαν όλη αυτή την ένταση, εφόσον ο σταρ και coach του μουσικού σόου έπρεπε να διαλέξει μόνο έναν για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Η ανατρεπτική απόφαση του Σάκη Ρουβά στο The Voice

«Δεν ντράπηκες» ερμήνευσε με δυναμισμό η Rona, «Τόσα γράμματα» ο Δημήτρης Μπιλάλης και «Tush» ο Wolfgang Schorer.

«Rona μου, έχεις πάρα πολύ ωραία φωνή αλλά σήμερα αυτό που ένιωσα ήταν ότι μας έλειψε λίγο η στήριξη. Δηλαδή κυρίως στις ψηλές όπου και θα εργαζόμουν λίγο παραπάνω. Πέρα από αυτό είσαι μια κουκλάρα, έχεις πάρα πολύ ωραία χροιά, είσαι πολύ εκφραστική και μου αρέσεις πάρα πολύ», ανέφερε για την γυναίκα της παρέας και παίκτρια της ομάδας του.

«Δυστυχώς πρέπει να πάρω μια απόφαση και να διαλέξω έναν από τους τρεις. Η απόφαση μου είναι ότι θα συνεχίσω με τον Wolfgang», είπε στο τέλος χαρακτηριστικά, όμως.