«Με πούλησαν πολύ...»: Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με τους παίκτες του Survivor All Star

«Δεν με πειράζει η ψήφος αλλά το γεγονός ότι με έκαναν αόρατο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με πούλησαν πολύ...»: Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με τους παίκτες του Survivor All Star

Το μεσημέρι της Κυριακής (22/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων που αποχώρησε πρώτος από το Survivor All Star (δείτε εδώ πόσα πήγε) μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το "ερωτικού περιεχομένου" Trailer (δείτε το εδώ), που πρόδιδε την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από τον Περικλή Κονδυλάτο μίλησε και η φίλη του Μάριου Πρίαμου, Τζόρτζια, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, για τα όσα συμβαίνουν λέγοντας πως δεν γνώριζε κάτι. Σχετικά με το σκάνδαλο του ριάλιτι και την στάση του φίλου της, η Τζόρτζια είπε οτι ξαφνιάστηκε πάρα πολύ, διότι τον ξέρει σαν άνθρωπο και πόσο ηθικός και με αρχές άνθρωπος είναι.

«Ο Μάριος και εγώ είμαστε ακρετά χρόνια φίλοι. Πριν με καλέσετε για να βγω στην εκπομπή, είχα δει το βίντεο με τον Μάριο και το είδα δέκα φορές και δεν το πίστευα. Καταλαβαίνετε γιατί από τα site δεν φαίνεται και τόσο πολύ καθαρά τι γίνεται εκεί στην καλύβα που ήταν ο Μάριος μαζί με την Καρολίνα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Μάριο, τόσα χρόνια και γνωρίζω ότι είναι ένα παιδί με αρχές και πόσο ηθικός είναι και λόγω του επαγγελματός του και από την οικογένεια του.

Είναι ένας άνθρωπος με αρχές και σέβεται τους γύρω του και έχει ομαδικό πνεύμα και θα ήθελα πάρα πολύ και έγω να δω τι συμβαίνει και γιατί έγινε όλο αυτό, ξεκαθαρίσει όλη αυτή η κατάσταση και αντιλαμβάνομαι γιατί ο Μπο έπεσε από τα σύννεφα και ε΄ναι απόλυτα κατανοητό», είπε η Τζόρτζια, φίλη του Μάριου Πρίαμου.

Τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για το Survivor All Star

«Η Καρολίνα είναι πρώην φίλη μου. Νομίζω ότι με τη στάση της έδειξε ότι όχι μόνο δεν θέλει να είμαστε φίλοι, αλλά ούτε και γνωστοί. Σεβαστό και από εκείνη και από τον Ασημακόπουλο. Ο καθένας μπορεί να τραβήξει τον δρόμο του, μια χαρά και δεν υπάρχει καμία κακία. Ίσως να υπάρχει μια πικρία, αλλά όχι κακία. Αισθάνομαι λίγο άβολα, σαν να περιφέρομαι και να ζητάω τον λόγο», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Ειλικρινά δεν με πειράζει που έφυγα νωρίς αλλά η συνθήκη που έζησα μέσα στο παιχνίδι που ήταν σκληρή, να βλέπω φίλους μου να μου φέρονται όχι κακά, αλλά σαν να μην υπάρχω. Αισθάνονταν άβολα που ήθελαν να με ψηφίσουν επειδή ήμουν ο αδύναμος στόχος, επειδή δεν είχα παρέα».

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Η ψήφος που θα έδιναν σε μένα, θα την έπαιρναν από πάνω τους και δεν θα έκαναν νέο εχθρό, για μια εβδομάδα. Με πούλησαν πολύ φτηνά, αξίζω παραπάνω από μια βδομάδα. Δεν με πειράζει η ψήφος αλλά το γεγονός ότι με έκαναν αόρατο. Δεν είμαι αόρατος, με πλήγωσαν βαθιά».