Survivor All Star: "Άναψαν" τα αίματα στους Μαχητές - Ο άγριος τσακωμός του Τάκη Καραγκούνια με την Εύη Σαλταφερίδου

«Δεν μπορώ να τον νταντεύω άλλο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star:

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας παίκτης του Survivor All Star που έχει πολύ έντονη προσωπικότητα. Φωνάζει όταν νιώθει ότι αδικείται, αλλά αυτό τον φέρνει σε αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους παίκτες. Τις προάλλες, για παράδειγμα, τσακώθηκαν άσχημα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, όπου είδαμε να αποχωρεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε τα ποσοστά της ψηφοφορίας).

Αφού σχολιάστηκαν οι επιδόσεις όλων των παικτών έπειτα από αποκάλυψη - ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός, ο μισθοφόρος πήρε τον λόγο και θέλησε να μιλήσει για κάτι που τον ενόχλησε πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Ασημίνα σχολίαζε αρνητικά το γεγονός πως ο ίδιος παραπονιέται για πόνους που έχει, με ποδοσφαιρίστρια να του απαντά πως και εκείνος σχολιάζει συνεχώς πως είναι πολύ κακή αθλητικά παίκτρια.

Οι κατηγορίες είχαν ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα πινγκ πονγκ επιθέσεων μέχρι να τους διακόψει ο παρουσιαστής για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο της εκπομπής, οι δυο αντίπαλοι είχαν έναν άγριο καβγά μετά το γύρισμα για το συμβούλιο του νησιού όταν οι κάμερες έκλεισαν.

Όταν οι παίκτες βγήκαν έξω η Ασημίνα έκανε φραστική επίθεση στον Τάκη ζητώντας του να μην αναφερθεί ξανά στο όνομα της. Ο τρόπος όμως που του μίλησε ήταν πάρα πολύ επιθετικός και λίγο άκομψος αφού ήταν σε σύγχυση. Τότε ο Καραγκούνιας την ανταπάντησε σε ηπιότερους τόνους, κάτι που έφερε την οργή της παίκτριας.

Του ανταπάντησε με τη σειρά της με ακόμη χειρότερο τρόπο και εκείνη την στιγμή μπήκαν ανάμεσα τους οι παίκτες για να σταματήσει το εν λόγω φραστικό επεισόδιο.

Χαμός στους Μπλε με τον Τάκη Καραγκούνια και την Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor All Star

Στο επεισόδιο της Κυριακής 22/1, ωστόσο, ήρθε σε ρήξη με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ανέφεραν ότι προσπαθούν να του μιλήσουν και εκείνος δεν ακούει και τους διακόπτει, με την Εύη Σαλταφερίδου να γίνεται έξαλλη μαζί του. Βέβαια, κάθε φορά που ρωτούσε πότε τους φώναξε και πότε έκανε λάθος, δεν έπαιρνε απάντηση και θεωρεί πως απλώς προσπαθούν να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.