«Είναι πολύ μάγκας και...» - Η Μπακοδήμου αποθέωσε το Βο μετά το ''σάλο'' με την απιστία της Καρολίνας

Πως ένιωσε έχοντας τον καλεσμένο στην εκπομπή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι πολύ μάγκας και...» - Η Μπακοδήμου αποθέωσε το Βο μετά το ''σάλο'' με την απιστία της Καρολίνας

Το όνομα του Βο βλέπουμε να απασχολεί τα μέσα τελευταία, καθώς ο τραγουδιστής έχει εκτεθεί δημόσια μετά το σάλο, που ξέσπασε από το πλάνο της συντρόφου του να φιλιέται με παίκτη του Survivor all star.

O λόγος για την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο, που αν και σε αντίπαλες ομάδες πιάστηκαν σε τρυφερά τετ α τετ μέσα στη ζούγκλα (δείτε εδώ τι έκανε ο Βο μετά την προβολή του επεισοδίου).

Ο Βο από τη μεριά του με το που είδε το βίντεο δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του, αλλά αντίθετα βγήκε στο Γειά σου και σχολίασε την όλη κατάσταση:

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα.

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή. Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου», είπε σε συνέντευξη του ο Βο.

Η Μαρία Μπακοδήμου από τη μεριά της ως παρουσιάστρια της εκπομπής αφενός είχε την τύχη να έχει το αποκλειστικό, αφετέρου όπως είπε και στην κάμερα του Mega Kαλημέρα τη Δευτέρα 23/1 ήρθε σε δύσκολη θέση.

Τα σχόλια της Μαρίας Μπακοδήμου για την παρουσία του Βο στην εκπομπή της

«Το ζήτημα ήταν πολύ λεπτό και εκτίμησα που ήρθε ο Μπο στην εκπομπή. Κυρίως το εκτίμησα γι’ αυτόν, για τον χαρακτήρα, την ακεραιότητά του, ήρθε να τοποθετηθεί και φαντάζομαι ότι θα το κλείσει με τα μίντια, γιατί δεν έχει λόγο να σκορπίζεται. Είναι δύσκολη στιγμή για έναν άνθρωπο, αλλά απέδειξε ότι είναι ένας πολύ ωραίος τύπος και πολύ μάγκας», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.