Survivor All Star: «Έβγαλαν στον τάκο έναν παίκτη που...» - Η αντίδραση των Κόκκινων με την υποψηφιότητα του Τάκη

Όλα όσα είπαν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Έβγαλαν στον τάκο έναν παίκτη που...» - Η αντίδραση των Κόκκινων με την υποψηφιότητα του Τάκη

Το Survivor All Star ξεκίνησε απόψε 23/11 και οι Διάσημοι ξεκίνησαν να σχολιάζουν την χθεσινή 22/1 ψηφοφορία. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση φυσικά και ήταν ο Τάκης Καραγκούνια. Απόψε, αναμένεται ο δεύτερος αγώνας ασυλίας, τον οποίο σας έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ στο Youweekly.gr ποιος κερδίζει (δείτε εδώ).

Τα σχόλια των Κόκκινων για την υποψηφιότητα του Τάκη

Το αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ξεκίνησαν να μιλούν για τον χθεσινό υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Τάκη Καραγκούνια.

«Αναμενόμενο είναι αυτό που έκαναν. Εγώ θα ψήφιζα καθαρά αγωνιστικά, γιατί το φαϊ μας νοιάζει και μόνο», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Αυτό που ζούμε είναι ένα παράδοξο. Πρέπει να ψηφίζουμε αγωνιστικά και τίποτα άλλο. Ο Τάκης προσφέρει πολλά περισσότερα απ' τον Ασημακόπουλο και με αυτό που κάνουν του ρίχνουν της ψυχολογία», συνέχισε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Χαμός στους Μπλε με τον Τάκη Καραγκούνια και την Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor All Star

Στο επεισόδιο της Κυριακής 22/1, ωστόσο, ήρθε σε ρήξη με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ανέφεραν ότι προσπαθούν να του μιλήσουν και εκείνος δεν ακούει και τους διακόπτει, με την Εύη Σαλταφερίδου να γίνεται έξαλλη μαζί του. Βέβαια, κάθε φορά που ρωτούσε πότε τους φώναξε και πότε έκανε λάθος, δεν έπαιρνε απάντηση και θεωρεί πως απλώς προσπαθούν να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.