Survivor All Star: «Όταν τελείωσε το συμβούλιο, είχα μια επίθεση από τον Μάριο, ο οποίος...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Σκαφίδα

«Ο Σάκης μου παραπονέθηκε ότι δεν τον κάλυψα και...»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Όταν τελείωσε το συμβούλιο, είχα μια επίθεση από τον Μάριο, ο οποίος...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Σκαφίδα

Στο αποψινό (23/1) επεισόδιο του “Survivor All Star” παρακολουθήσαμε τους παίκτες στην επόμενη ημέρα από το συμβούλιο του νησιού, που το πιο σημαντικό θέμα ήταν αυτό του ερωτικού ειδυλλίου μεταξύ Καρολίνας και Μάριου, καθώς και την ψηφοφορία για τον πρώτο παίκτη που θα είναι στο τάκο (δείτε εδώ ποιος).

Η Αφροδίτη Σκαφιδά μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε την επίθεση που δέχτηκε από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Με πιάνει και μου λέει δεν με στήριξε κανείς από την ομάδα και αν έχεις πρόβλημα μαζί μου γιατί δεν μου το είπες που πάω στην παραλία» είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα στη συμπαίκτριά της Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τα "αιχμηρά" σχόλια της Αφροδίτη Σκαφίδα για τους Καρολίνα&Μάριο

«Μετά το συμβούλιο και ενώ έχουμε αποχωρήσει δέχτηκα μια επίθεση τόσο εγώ όσο και η Ασημίνα από τον Μάριο και ξεκίνησε με μένα όλο αυτό, ότι δεν τον στήριξα και η μόνη που τον στήριξε ήταν η Σταυρούλα και ότι “αν είχες μαζί μου κάποιο πρόβλημα έπρεπε να μου το πεις”.»

«Αυτό που εγώ απάντησα στον Μάριο είναι πως “αν η ομάδα πληρώσει αυτό που κάνεις τότε δεν μπορώ να είμαι υπέρ που πας κρυφά στην παραλία”. Τώρα ότι κάνω τα στραβά μάτια, όλοι γνωρίζουμε ότι κάνεις κάτι.

Δεν ξέρουμε τι κάνεις, αλλά όλοι ξέρουμε ότι φεύγεις. Από τη στιγμή που κάνουμε τα στραβά μάτια όλοι είναι μια μορφή στήριξης. Από τη στιγμή που υπάρχουν αποδείξεις ότι συναντιέσαι κρυφά με το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορώ να πάρω το μέρος σου.»

«Αυτό του είπα και ότι κοίταξε να δεις σε κάλυψα κιόλας, γιατί θα μπορούσες να την δεις τυχαία και ήταν πολύ εριστικός σε μορφή bullying και μετά ήρθε και η Ασημίνα και έκανε επίθεση και σε μένα και ο Σάκης.

Νομίζω ότι τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν χάσει την μπάλα και λίγο το μυαλό τους με το θέμα αυτό» είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.