MasterChef: «Μην λες τέτοια λόγια» - Το επικό τρολάσμα του Κουτσόπουλου στον αθεράπευτα ερωτευμένο παίκτη

«Ακούς πόσα μπράβο έχεις;»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
MasterChef: «Μην λες τέτοια λόγια» - Το επικό τρολάσμα του Κουτσόπουλου στον αθεράπευτα ερωτευμένο παίκτη

Με τον Θεσσαλονικιό Βαγγέλη ξεκίνησαν απόψε (23/1) οι audition του MasterChef. Ο νεαρός παίκτης εντυπωσίασε τους τρεις κριτές τόσο με τις μαγειρικές του επιδόσεις, όσο και με το χαλαρό του στυλ. Έτσι κατάφερε να πάρει την λευκή ποδιά και να μπει απευθείας στον διαγωνισμό, μετά από τους 5 πρώτους διαγωνιζόμενους (δείτε τους εδώ).

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε την φετινή σεζόν, με τους υποψήφιους να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για μια θέση στο σπίτι τους διαγωνισμού και μια λευκή ποδιά.

Ο ερωτευμένος διαγωνιζόμενος του Masterchef και το τρολάρισμα του Κουτσόπουλου

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε έναν διαγωνιζόμενο ονόματι Βαγγέλη, οποίος ήρθε από την Θεσσαλονίκη, με στόχο να κερδίσει μια λευκή ποδιά και να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού. Ο παίκτης ξεκίνησε μιλώντας για την κοπέλα του, την Σοφία, με την οποία και δηλώνει πολύ ερωτευμένος. Παράλληλα, αποκάλυψε πώς εκείνη του δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές τον τρόλαραν συνέχεια, ότι είναι "κολλημένος" για την κοπέλα του, ενώ ο Κουτσόπουλος τον ρώτησε ευθέως πότε θα παντρευτεί και στο τέλος δεν άντεξε και τον ρώτησε για το ποιος θα ήθελε να μαγειρέψει στον γάμο του με την κοπέλα του, με τον διαγωνιζόμενο να απαντά και να τους δίνει "τυράκι" για την επόμενη φορά που θα τουν δούν.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: "Ο Νίκος Θωμάς".

Μόλις ολοκληρώθηκε η οντισιόν του, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την προσπάθειά του και κατάφερε να κερδίσει μια λευκή ποδιά και έτσι μπήκε απευθείας στο σπίτι.

Ο ίδιος μετά την επιτυχημένη του audition κάλεσε την μητέρα του για να της πει τα ευχάριστα νέα και για να την ενημερώσει για το πιάτο που έφτιαξε. «Συγχαρητήρια από όλες μας. Ακούς πόσα μπράβο έχεις; Δεν πειράζει καρδιά μου, αρκεί να είσαι καλά εσύ. Τι πιάτο έφτιαξες;» ρώτησε η μητέρα του κι η απάντηση του Βαγγέλη ήταν σαφής: «Γ…ο».

Η μητέρα του έβαλε τα γέλια κι ανέφερε: «Γ…ο ε; Αφού καταγράφεται η κλήση, μην λες τέτοια λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα είσαι σε ωραίο σπίτι. Ποιος ξέρει Βαγγέλη ε;»