Masterchef: «Έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με...» - Έμειναν "κάγκελο" οι κριτές με την ιστορία του Θωμά

«Είχα φτάσει 230 κιλά στα 19 μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: «Έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με...» - Έμειναν

Το φετινό Masterchef ξεκίνησε και έχει προκαλέσε ιπολλές φορές ρίγος στους κριτές, αλλά και τους τηλεθεατές με τα όσα έχουν αποκαλύψει οι διαγωνιζόμενοι στον αέρα του προγράμματος. Αξιοσημείωτη ήταν και η ιστορία της Κωνσταντίνας (δείτε την εδώ).

Αυτή την φορά, πρόκειται για τον Θωμά, που αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα κιλά του, σε πολύ μικρή και ευαίσθητη ηλικία, αλλά αυτό που τρομοκράτησε τους κριτές ήταν ο τρόπος που τον επανέφεραν στην ζωή.

Η ιστορία του Θωμά που σόκαρε τους κριτές του Masterchef

Ο διαγωνιζόμενος, ονόματι Θωμάς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις auditions του MasterChef διεκδικώντας μια θέση στο ριάλιτι του Star. Οι τρείς κριτές θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον chef ο οποίος διατηρεί το δικό του κανάλι στο youtube.

Ο Θωμάς περιέγραψε τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του και άφησε τους κριτές άναυδους: «Είχα φτάσει 18 χρονών τα 230 κιλά και όταν ήμουν 19 ετών είχα ένα περιστατικό, έπαθα μία ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη και με ηλεκτροσόκ», είπε ο 31χρονος Θωμάς για τη στιγμή που έφτασε κοντά στο θάνατο.

Για τη μάχη του με τα κιλά είπε ότι μετά το δυσάρεστο περιστατικό προσπάθησε να μπει στην διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στην ζωή του, διότι δεν το είχε ξανα προσπαθήσει ποτέ και αφού βρήκε την θέληση και τον λόγο μέσα του για να το κάνει, πήρε μια απόφαση για την ζωή του και αποφάσισε να σπουδάσει διατροφολογία.

«Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στη διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στη ζωή μου, γιατί όσες φορές -μέχρι και εκείνη την περίοδο- είχα προσπαθήσει, δεν τα κατάφερα. Αφότου βρήκα εγώ τη θέληση μέσα μου, μετά αποφάσισα να μπω να το σπουδάσω και να βοηθήσω και μένα», είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef ο οποίος ασχολήθηκε στη συνέχεια με τη Διαιτολογία.