MasterChef: Πέθανε ο άντρας της δίπλα της στο κρεβάτι τους - "Κατέρρευσαν" στο πλατό του STAR

Η συγκινητική ιστορία διαγωνιζόμενης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: Πέθανε ο άντρας της δίπλα της στο κρεβάτι τους -

Το MasterChef 7 είναι όλο εκπλήξεις. Οι σεφ υποδέχονται έναν έναν τους παίκτες στην πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 16/1, αλλά ορισμένοι από αυτούς "κουβαλούν" ιστορίες οι οποίες αξίζει να ειπωθούν. Ένας από αυτούς έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εξομολογηθεί τι συνέβη με τον πατέρα του πριν πεθάνει, ενώ ένας νεαρός βρέθηκε στο πλατό και μίλησε για την αλωπεκία από την οποία πάσχει, σοκάροντας τους πάντες.

Λίγο αργότερα, μπήκε στο πλατό η Κωνσταντίνα, η οποία δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και να πάρει μία ποδιά, ωστόσο συγκίνησε τους κριτές και τους τηλεθεατές με την αποκάλυψη για τον θάνατο του άντρα της στο πλευρό της.

Συγκίνησε διαγωνιζόμενη του MasterChef 7 για τον θάνατο του συζύγου της

«Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά μετά από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά. Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω έχω πέντε λεπτά κενός μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος έγινε και προχωράμε όλοι μαζί» είπε η Κωνσταντίνα στο MasterChef για την τραγική απώλεια που έζησε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν συγκλονισμένος για το πως έχει χειριστεί την κατάσταση και πως αυτό την οδήγησε στο να έρθει ακόμα πιο κοντά με την μαγειρική: «Έχω ακούσει ότι η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κ.λ.π. Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά την μαγειρική στην ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1,2, 3 κι ήταν μαγικό», είπε χαρακτηριστικά.