Survivor All Star: «Ποιον κοροϊδεύετε ότι δεν είχατε...» - "Κόλαφος" ο Νίκος Μπάρτζης εναντίον των Σάκη&Μαριαλένα

Όλα όσα είπε λίγο πριν τον στίβο μάχης!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ποιον κοροϊδεύετε ότι δεν είχατε...» -

Μπορεί να επικρατεί ο κακός χαμός στο αποψινό (23/1) επεισόδιο του Survivor All Star, με την Καρολίνα και τον Μάριο, σχετικά με τον ειδύλλιο τους (δείτε τι είπαν στο χθεσινό συμβούλιο), αλλά λίγο πριν από τον στίβο μάχης είδαμε τον Νίκο Μπάρτζη να ρίχνει ευθύνες και να τσακώνεται με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο χθεσινό περιστατικό με τα "Χρόνια Πολλά" της Μαριαλέας προς τον αγαπημένο της Σάκη. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας της Κυριακής 22/1, μάλιστα, οι δυο τους είχαν μία πολύ τρυφερή στιγμή μπροστά σε όλους. Πιο συγκεκριμένα, εκείνη θέλησε να του ευχηθεί χρόνια πολλά, λέγοντάς του πως δεν τον ξέχασε και ο Γιώργος Λιανός την παρότρυνε να του τα πει από κοντά με εκείνη να πηγαίνει τρέχοντας να τον αγκαλιάσει.

Ντράπηκε, όμως, να τον φιλήσει στο στόμα και έμεινε σε ένα απλό φιλί στο μάγουλο. Εκείνος "τα έχασε" και δεν ήξερε τι να πει, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να τον πειράζουν.

Τα σχόλια του Νίκου Μπάρτζη για τους Κατσούλη&Ρουμελιώτη

Λίγο πριν λοιπόν, ξεκινήσει ο στίβος μάχης και μετά τα "αιχμηρά" και ξεκάθαρα λόγια της Καρολίνας προς το πρόσωπο της Ασημίνας για της κατηγορίες της (δείτε εδώ ακριβώς τα λόγια της), ο Νίκος Μπάρτζης είπε και αυτός, δύο κουβέντες και συγκεκριμένα για τον Κατσούλη και την Ρουμελιώτη.

Ότι δήθεν ο πρώτος συγκινήθηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να ανασάνει και συνέχισε λέγοντας οτι τους κοροϊδεύουν όλους, ενώ βρίσκονται κάθε βράδυ με βάση αυτά που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

«Ποιον κοροϊδεύετε ότι δεν είχατε βρεθεί, όταν ο Λιανός στο συμβούλιο είπε οτι βρεθήκατε το ίδιο ακριβώς βράδυ, τι θα καταφέρετε με αυτό; Να μας κοροϊδέψε και εμάς και τους τηλεθεατές που μας βλέπουν από την τηλεόραση», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.