Survivor All Star: «Αν είχα κάποιο, δεν θα το...» - Τακτική "βλέπουν" οι Κόκκινοι στην απουσία του Αναγνωστόπουλου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αν είχα κάποιο, δεν θα το...» - Τακτική

Τελείωσε ο στίβος μάχης (δείτε εδώ ποιοι κέρδισαν) με τις δύο ομάδες του Survivor All Star να έχουν οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού, ώστε να βγάλουν άλλον έναν υποψήφο προς αποχώρηση. Πριν φύγουν όμως και μετά την ανακοίνωση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, οτι δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα αγωνίσματα, λόγω του προβλήματος που έχει με το πόδι του.

Μια ανακοίνωση που προκάλεσε αντιδράσεις και υποψίες από την αντίπαλη ομάδα και πιο συγκεκριμένα; από την Σταυρούλα Χρυσαεϊδή.

Η τακτική του Κώστα Αναγνωστόπουλου για την απουσία του από τον στίβο μάχης

Μετά την νίκη της μίας ομάδας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήθελε να τοποθετηθεί και να ρωτήσει τον Κώστα (Αναγνωστόπουλο) γιατί απουσίαζε για ακόμη μια φορά από τα αγωνίσματα.

«Τους χαίρομαι πάρα πολυ και θα ήθελα να ρωτήσω τον Κώστα, γιατί σε κάθε αγώνα παίζει την πρώτη φορά και μετά κάθεται. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γιατί και εμείς μπορεί να είχαμε αυτή την τακτική και να παίζαμε μια φορά και μπορεό ο γιατρός να μην το βρεί», είπε αρχικά η αθλήτρια.

«Έχω πάει δυο φορές νοσοκομείο και όποτε παίζωκάνω ένεση, ότι και να μου πούνε και πίστεψε με εάν είχα κάποιο δεν θα το έκανα εσκεμμένα», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βάζοντας μια τελεία στα σχόλια.

Στην συνέχεια, όταν γύρισαν στις καλύβες τους, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, είπε την άποψη του για το περιστατικό με το πόδι.

«Μετά το τέλος του αγώνα βγήκε η Σταυρούλα και είπε στον Κώστα γιατί δεν παίζεις στα δεύτερα μας χαρίσματα. Ε εντάξει δίκιο έχει και ο Κώστας γιατί ξέρουμε ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας με την μέση του, αλλά και η Σταυρούλα επίσης δεν ήξερε ποιο ηταν το πρόβλημα και αν όντως υπήρχε κάτι», συμπλήρωσε η Γιώργος Ασημακόπουλος.