Survivor all star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κινδυνεύει η παραμονή τουστο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor all star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί στο αποψινό 23/1 επεισόδιο του Survivor All Star με αφορμή τις κρυφές συναντήσεις Μαριαλένας - Σάκη και Καρολίνας - Μάριου, κάτι που έχουν σχολιαστεί φοβερά από όλους αλλά φυσικά και από τους ίδιους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εντάσεις συνεχίστηκαν με τεράστιο βαθμό και στο συμβούλιο του νησιού με τον Νίκο Μπάρτζη για ακόμη μια φορά να κάνει λόγο για κοροϊδία από πλευράς Σάκη και Μαριαλένας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο δεύτερος τον αποκάλεσε πριν καιρό ξεφτίλα, πως δεν θα καταφέρει τίποτα και πως θα του πετάνε ντομάτες στο χωριό του όταν επιστρέψει.

Ο Σάκης τα αρνήθηκε όλα και αμέσως μετά στον εν λόγω καυγά συμμετείχε και η Μαριαλένα και ο Σπύρος αλλά και η Καρολίνα, με αποτέλεσμα να ανεβούν πολύ οι τόνοι, χωρίς όμως να καταλήγουν κάπου.

Ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ωστόσο, μετά το τέλος της έντονης αυτής συζήτησης, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους Κόκκινους, μιας και αυτοί έχασαν σήμερα την ασυλία και ζήτησε από τον καθένα ξεχωριστή να ψηφίσει έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση. Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που δεν ήταν άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια.

Τελικά, ο δεύτερος που ψηφίστηκε από την ομάδα του ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!