MasterChef: «Σηκώθηκα από τον καναπέ και πήγα στο ΚΕΘΕΑ» - Συγκλονίζει πρώην χρήστης ουσιών

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
MasterChef: «Σηκώθηκα από τον καναπέ και πήγα στο ΚΕΘΕΑ» - Συγκλονίζει πρώην χρήστης ουσιών

Το αποψινό (23/1) επεισόδιο του Masterchef ολοκληρώθηκε και οι διαγωνιζόμενοι αγωνίστηκαν για μια θέση στο σπίτι και φυσικά μια λευκή ποδιά. Φέτος υπάρχει και η επιλογή τοης μαύρης ποδιάς, που δίνουν την ευκαιρία στους διαγωνιζόμενους να κάνουν ακόμη μια προσπάθεια.

Οι διαγωνιζόμενοι σήμερα προκάλεσαν απίστευτα συναισθήματα στους κριτές και τους τηλεθεατές με τις ιστορίες τους, όπως ο Θωμάς (δείτε εδώ την ιστορία του) και όχι μόνο.

Η συγκλονιστική ιστορία του διαγωνιζόμενου από το MasterChef

Ο Αλέξανδρος δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις του στον μαγειρικό διαγωνισμό. Πέρυσι ο παίκτης κατάφερε να φτάσει μέχρι το Bootcamp και φέτος θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω. Ο διαγωνιζόμενος μίλησε μεταξύ άλλων για την εξάρτηση που είχε από ναρκωτικές ουσίες και το πως κατάφερε να απεξαρτηθεί.

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Μάλιστα κάποια στιγμή απέτυχα κι υποτροπίασα κι από το 2018 που είμαι καθαρός με την βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ.

Ο Αλέξανδρος, αναφέρθηκε και σε περιστατικό από την φωτιά στο Μάτι με δύο μικρά κοριτσάκια, που τα βρήκε σε άσχημη κατάσταση, καθώς είχαν καεί ολόκληρα και αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα και ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν και οτι η ζωή του έδινε τόσες ευκαιρίες και τις σπαταλούσε.

Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος στο MasterChef.