Survivor All Star: Οργή με την Καρολίνα - Η προσβλητική ατάκα της για τον Μπο μπροστά στις κάμερες!

Το twitter την κατέκραξε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Οργή με την Καρολίνα - Η προσβλητική ατάκα της για τον Μπο μπροστά στις κάμερες!

Ποιος να το πίστευε πως η Καρολίνα που κάποτε έκραζε τα ζευγάρια του Survivor, φέτος στο All Star, θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όχι για τις αγωνιστικές της ικανότητες αλλά για το τι κάνει τα βράδια στο δάσος με τον Μάριο Πρίαμο, τη νέα της σχέση ή μήπως να πούμε καλύτερα αγάπη;

Όταν το κατανοείς πως σε έχει δείξει η κάμερα να φιλιέσαι με κάποιον και ξέρεις ότι έξω έχεις σχέση, προσπαθείς να πεις έστω μια συγγνώμη. Δεν είναι κακό να ερωτευτείς άλλον ενώ είσαι σε σχέση. Αλλά να βγαίνει η Καρολίνα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να λέει πως… δεν αφορά κανέναν το τι θα κάνει, απαντώντας στην Ασημίνα που θέλησε να υπερασπιστεί τον Μπο, (δείτε εδώ τι δήλωσε στις κάμερες) τότε δικαιολογημένα θα ακούσεις τα εξ αμάξης από το κοινό.

Η Καρολίνα βγήκε και είπε ότι αγαπιούνται με τον Μάριο, ότι δεν πρόκειται να τους εμποδίσουν να είναι μαζί κι ότι αν είναι να τιμωρηθεί όλη η ομάδα της, αυτή θα ξαναπαραβεί τους κανόνες!

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μάριος, που κατηγόρησε κι από πάνω την Ασημίνα πως θέλει να πετάγεται και να φαίνεται στις κάμερες.

Αισθάνομαι πραγματικά λες και βλέπω τις αληθινές ιστορίες...

Το Twitter, από τη μεριά του, περίμενε στη γωνία για αυτές τις δηλώσεις και δίκασε Μάριο και Καρολίνα...

... όπως ήταν αναμενόμενο!