Κανονίστηκε συνάντηση με τη μητέρα της Καρολίνας - Η επόμενη κίνηση του Βο μετά το σκάνδαλο στο Survivor all star

Τι θα κάνουν οι δύο τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένας τεράστιος ντόρος αναφορικά με το πλάνο της Καρολίνας Καλύβα του Μάριου Πρίαμου στο Survivor all star, καθώς οι δύο παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους.

Οι δύο παίκτες δε δηλώνουν ζευγάρι, ωστόσο τα πλάνα μεταξύ τους είναι αμιγώς ερωτικά και ο σάλος αφορά στο γεγονός, πως η κοπέλα στην έξω ζωή είναι σε σχέση με τον Βο, ενώ ο Πρίαμος λεγόταν, πως είναι και εκείνος σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ την αντίδρασή της μετά τα όσα έγιναν).

Ο Βο από τη πλευρά του δηλώνει εκτεθειμένος, καθώς είχε αρχίσει να έχει κάποια συναισθήματα για την κοπέλα, μετά από την εξέλιξη αυτή ωστόσο έχει πάρει την απόφαση να τελειώσει ό,τι και αν είχαν αρχίσει.

Η Βο αναμένεται να συναντήσει τη μητέρα της Καρολίνας Καλύβα

Την ώρα λοιπόν, που πολλοί λένε ότι ο Βο θα μπει και εκείνος μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης για να αντιμετωπίσει από κοντά την κατάσταση, μέσα από το Super Κατερίνα την Τρίτη 24/1 έγινε γνωστή επόμενή του κίνηση.

Ο τραγουδιστής λοιπόν μετά από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να δώσει τα προσωπικά αντικείμενα της Καρολίνας, που είχαν απομείνει στο σπίτι του, στη μητέρα της σε συνάντηση, που αναμένεται να έχουν.

O παίκτης μαρτύρησε στην παραγωγή τις κρυφές συναντήσεις της Καρολίνας και του Μάριου

Και μπορεί κατά τις πρώτες ημέρες του φλερτ τους να είχαν καταφέρει να μην κινήσουν υποψίες στο περιβάλλον των ομάδων τους, όμως ένας εκ των παικτών δεν άργησε να τους πιάσει στο ραντάρ του. Από ανθρώπους της παραγωγής επιβεβαιώνεται ότι η ενημέρωση της σχεδόν καθημερινής επαφής Μάριου και Καρολίνας στη ζούγκλα δεν ήρθε από κάποιο μέλος του συνεργείου, ούτε από κάποιον ντόπιο, αλλά εκ των έσω!

Συγκεκριμένα, παίκτης ήταν εκείνος που ενημέρωσε -και σε έξαλλη κατάσταση μάλιστα!- ότι δύο παίκτες από την ομάδα του συναντιούνται σχεδόν καθημερινά στη ζούγκλα με παίκτες της αντίπαλης ομάδας, τονίζοντας παράλληλα ότι κάτι τέτοιο πάει κόντρα στους κανόνες του παιχνιδιού και αδικεί τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Πρόκειται για παίκτη της κόκκινης ομάδας ο οποίος συζήτησε τη «δραστηριότητα» του Μάριου και του Σάκη και με άλλα μέλη της ομάδας, προκειμένου να παρθεί μια απόφαση για το κατά πόσο πρέπει να τεθεί θέμα στο συμβούλιο ή όχι. Τελικά, αποφασίστηκε να μην γίνει θέμα την ώρα που καταγράφουν οι κάμερες, ο ίδιος όμως έσπευσε να απευθυνθεί σε ανθρώπους της παραγωγής ζητώντας οι επικεφαλής να επιπλήξουν τους εμπλεκομένους.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 24/1: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ - Αυτοί θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε!

Κάτι που όπως αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιανός, πράγματι συνέβη, ωστόσο οι παίκτες αγνόησαν τις συστάσεις και εξακολούθησαν να βρίσκονται σε καλύβα στη ζούγκλα, κόντρα στους κανονισμούς. Σημειώνεται, λοιπόν, ότι τα drones δεν βρέθηκαν τυχαία στο σημείο συνάντησης των δύο παικτών.