My Style Rocks: «Δεν ήξερα ότι είσαι...» - Άγριος τσακωμός ανάμεσα στην Τζωρτζίνα και την Νικόλ

Κάθε μέρα και χειρότερα...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Δεν ήξερα ότι είσαι...» - Άγριος τσακωμός ανάμεσα στην Τζωρτζίνα και την Νικόλ

Σήμερα (24/1) Τρίτη και το My Style Rocks είναι εδώ με ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό επεισόδιο. Το ριάλιτι μόδας από χθες το απόγευμα που αποχώρησε η πρώτη διαγωνιζόμενη για φέτος (δείτε εδώ ποια) ανακοίνωσε την νέα παίκτρια που θα βρεθεί στο πλατό.

Με το που ξεκίνησε τοεπεισόδιο, είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να υποδέχεται στο πλατό του My Style Rocks μία νέα διαγωνιζόμενη, την Νικολέττα Στρελτσόβα και οι ισορροπίες αλλάζουν μεταξύ των fashionistas. Πόσο θα επηρεάσει το σύνολο των υπολοίπων η βαθμολόγησή της;

Ο λόγος για τη Νικολέττα Στρελτσόβα ηλικίας 31 ετών, ιδιοκτήτρια e-shop με vintage ρούχα. Η ίδια δηλώνει, πως ανέκαθεν της άρεσε ο χώρος της μόδας, πάντα θαύμαζε τους σχεδιαστές και τα μοντέλα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και αυτή τη στιγμή έχει online κατάστημα με vintage ρούχα. Πολλά περιοδικά, ξένα και ελληνικά, έχουν γράψει για την επιχείρησή της. Έχει αδυναμία στα ρούχα και δε δίνει ιδιαίτερη σημασία στα παπούτσια και στις τσάντες, «τα βάζω σε δεύτερη μοίρα!»

Της αρέσουν πολύ τα έντονα χρώματα, τα λουλούδια και σπάνια θα τη δούμε με μονόχρωμα. Το στυλ της θα το περιέγραφε ρομαντικό chic. Από την κριτική επιτροπή περιμένει να δει τη βαθμολογία του κυρίου Κουδουνάρη γιατί θεωρεί πως έχει αυστηρή ματιά όταν κρίνει! Κάτι που μπορεί να την κάνει «έξω φρενών» είναι η αδικία. Στο My Style Rocks έρχεται γιατί θέλει να γίνει γνωστό το vintage community και να βάλει το δικό της λιθαράκι σε αυτό.

My style rocks - Στρελτσόβα

Βέβαια, δεν μπορούσε να λείψει από το σημερινό πλατό, κάποιος τσακωμός. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στην Τζωρτζίνα και την Νικόλ.

Ο τσακωμός της Νικόλ με την Τζωρτζίνα στο My Style Rocks

Οι δύο διαγωνιζόμενες είχαν από την Δευτέρα (23/1) ξεκινήσει μία ένταση ανάμεσά τους και μάλιστα η Νικόλ στο ξεκίνημα του σημερινού επεισοδίου θέλησε να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά της στην Τζωρτζίνα. Η τελευταία όμως έδειξε απρόθυμη να τη δεχτεί και άφησε το θέμα ανοιχτό.

Της έβαλε μόλις έναν βαθμό και άρχισε την επίθεση όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου για τον λόγο που της είχε βάλει τόσο χαμηλή βαθμολογία.

Η Τζωρτζίνα της είπε ότι το κάνει για να τη φέρει στον ίσιο δρόμο, της θύμισε ότι δεν έδωσε και καμία αξιόλογη εμφάνιση στο παιχνίδι όλη την προηγούμενη εβδομάδα και μίλησε για αρκετή ειρωνεία για τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Νικόλ στο Instagram με την ιδιότητα της influencer.

Της έβαλε μόλις έναν βαθμό και άρχισε την επίθεση όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου για τον λόγο που της είχε βάλει τόσο χαμηλή βαθμολογία.

Η Τζωρτζίνα λοιπόν της είπε ότι το κάνει για να τη φέρει στον ίσιο δρόμο, της θύμισε ότι δεν έδωσε και καμία αξιόλογη εμφάνιση στο παιχνίδι όλη την προηγούμενη εβδομάδα και μίλησε για αρκετή ειρωνεία για τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Νικόλ στο Instagram με την ιδιότητα της influencer.