Survivor All Star: «Ξεφτίλες» - "Κόλαφος" η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή με το χθεσινό (23/1) συμβούλιο

Τους πετσόκοψε κανονικότατα...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ξεφτίλες» -

Το Survivor All Star ξεκίνησε και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είναι έτοιμοι για όλα και φυσικά για την νίκη του αποψινού στίβου μάχης. Βέβαια, πριν ξεκινήσουν όλα αυτά και στην συνέχεια, η ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ ποιος βγαινει) όλοι ασχολήθηκαν με τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο.

Τα σχόλια της Σταυρούλας Χρυσαεϊδή για την ψηφοφορία

Η πρωταθλήτρια στίβο δεν δίστασε και δεν κρατήθηκε λέγοντας της άποψη της για το ζήτημα με τις χθεσινές ψήφους προς το προσωπο της Ελένης Χαμπέρη, που συνέχεια φέρνει νίκες στην ομάδα των κόκκινων.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξέσπασε: «Με το χθεσινό συμβούλιο ένα έχω να πω: Ξεφτίλες. Αυτό. Μόνο αυτό, πραγματικά βλέπουμε τόσους που λένε “θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, θέλουμε να βγαίνουν παίκτες οι οποίοι είναι αδύναμοι στον τάκο, να μην βγαίνουν οι δυνατοί να κερδίζουν ασυλίες, φαγητά”… τίποτα», ανέφερε η παίκτρια του Survivor All Star.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε και στην…κλίκα της ψηφοφορίας: «Εγώ αυτό βλέπω, έχουν γίνει μια παρέα τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι και μου ψηφίζουν τις γυναίκες, που οι γυναίκες φέρνουν τους περισσότερους πόντους. Δηλαδή τώρα θα τρελαθούμε τελείως», είπε ενοχλημένη η παίκτρια του Survivor.

Οι υποψήφιοι της τρίτης εβδομάδας στο Survivor All Star

Τρίτη σήμερα (24/1) κι έχουμε την τρίτη ασυλία του Survivor All Star αλλά και την ολοκλήρωση των υποψηφίων προς αποχώρηση! Όπως ήδη γνωρίζουμε την Κυριακή κέρδισαν οι Διάσημοι και βγήκε υποψήφιος ο Τάκης Καραγκούνιας ενώ την Δευτέρα, μεταξύ των ξεκατινιασμάτων, είδαμε και τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία την οποία κέρδισαν οι Μπλε και στον τάκο έπεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Απόψε, θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα και την πεσμένη ψυχολογία των παικτών! Νικητή, όμως, θα έχουμε, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα και γνωρίζουμε και ποιος θα είναι (δείτε εδώ) αλλά και ποιοι ακόμη δυο παίκτες θα ριχτούν στον τάκο μετά την ψηφοφορία της κάλπης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, υποψήφιοι απόψε θα βγουν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα.