Survivor All Star: Ξανθιά κούκλα με κοιλιακούς και τατουάζ - Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του Τάκη Καραγκούνια

Μαζί έχουν αποκτήσει την Ραφαηλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ξανθιά κούκλα με κοιλιακούς και τατουάζ - Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του Τάκη Καραγκούνια

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor All Star αλλά για αρνητικούς λόγους. Είναι ένα πρόσωπο που έχει δημιουργήσει πολλές ίντριγκες και τσακωμούς μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα αυτός είναι ο λόγος που τον ψηφίζουν συνήθως στα συμβούλια του νησιού, αφού όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είναι ένας καλός παίκτης.

Μπορεί λοιπόν στα social media να μην μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, ωστόσο, η οικογένεια του είναι συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει. Ειδικά η πρώην σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει την κόρη του Ραφαηλία.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του Τάκη Καραγκούνια

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης πολλές φορές είναι οξύθυμος και δε μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καλό είναι ότι ο θυμός του κρατάει δευτερόλεπτα. Τη συμπεριφορά του την καταλαβαίνω λόγω της δύσκολης δουλειάς του και της ατελείωτης μοναξιάς που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω γιατί σέβομαι που είναι ο πατέρας της κόρης μας. Το δικό μας προσωπικό κεφάλαιο έχει κλείσει, έχω βρει τις ισορροπίες μου και κοιτάζω μπροστά. Έχω τη δουλειά μου, ταυτόχρονα σπουδάζω Διοίκηση και Οικονομία και μεγαλώνω το παιδί μας», είχε αναφέρει η πρώην σύζυγός του όταν συμμετείχε στο Survivor 5.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 25/1: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

H πρώην γυναίκα του είναι και ιδιαίτερα ενεργή στα social media όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ πολλές είναι οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει και με τη κόρη της Ραφαηλία, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Η Δήμητρα Κιτσάτη όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες είναι κούκλα, ενώ διατηρεί και απίστευτες αναλογίες στο σώμα της.