Survivor All Star spoiler 25/1: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 25/1: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Στο χθεσινό 24/1 επεισόδιο του Survivor All Star οι Μαχητές έχασαν με αποτέλεσμα να ψηφίσουν 2 συμπαίκτες τους για να βγουν στον τάκο και να συμπληρώσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια.

Τελικά, οι υπόλοιποι ήταν η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που ψηφίστηκαν από την ομάδα τους, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star σήμερα 25/1

Και οι 4 υποψήφιοι κινδυνεύουν για τους δικούς τους λόγους! Η Καρολίνα Καλύβα λόγω της παράνομης σχέσης της με τον Μάριο Πρίαμο καθώς πίσω στην Ελλάδα δεν σεβάστηκε τον σύντροφο της, και συνέχιζε μάλιστα τις προκλητικές της δηλώσεις μπροστά στην κάμερα.

Από την άλλη ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είναι και ο πιο αγαπητός παίκτης, αφού έχει δημιουργήσει πολλές ίντριγκες και τσακωμούς στις παραλίες και στα συμβούλια, κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και με τον Σπύρο Μαρτίκα που δεν έχει πει κανένα καλό λόγο για συμπαίκτη ή αντίπαλο.

Από την άλλη ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο μόνος που μπορεί να κινδυνεύει αλλά όχι τόσο όσοι οι υπόλοιποι....

Εμείς όμως στο youweekly.gr έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμές αλλά δεν είναι 100% επιβεβαιωμένα, ο παίκτης που βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, γεγονός που προκαλεί σοκ καθώς όλο το twitter απαιτεί να φύγει η Καρολίνα λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς της.

Δείτε επίσης ποια ομάδα κερδίζει απόψε 25/1 στο Survivor All Star το έπαθλο φαγητού.

Stay tuned όμως γιατί επιστρέφουμε με σίγουρες πληροφορίες!

UPDATE - Δείτε εδώ 100% σίγουρα ποιος αποχωρεί και θα σκάσει "βόμβα"!