Survivor All Star spoiler 25/1: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 25/1: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Απόψε 25/1 πρόκειται να παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας στο Survivor All Star. Τις τελευταίες ημέρες έχει επικρατήσει το απόλυτο χάος στον Άγιο Δομίνικο, εξαιτίας της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου μια κατάσταση που φαίνεται θα αργήσει να ηρεμήσει.

Αυτό φάνηκε και από το σημερινό trailer που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΙ, λίγες ώρες μετά την τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι Μαχητές έβγαλαν υποψήφιους την Καρολίνα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον τάκο μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το σημερινό επεισόδιο Survivor All Star και το αγώνισμα επάθλου

Survivor All Star spoiler 25/1

Απόψε το βράδυ για ακόμη μια φορά θα σημειωθούν τεράστιες εντάσεις κυρίως στις παραλίες. Στο παιχνίδι της ίντριγκας θα μπει και ο Κρις Σταμούλης ο οποίος θα βάλει στο στόχαστρο την Καρολίνα Καλύβα λόγω της σχέσης της με τον Μάριο. Θα την κατηγορήσει πως συνεχίζει να κρύβεται στο δάσος με το αμόρε της, χωρίς να την ενδιαφέρουν οι συμπαίκτες της που μπορεί να "φάνε" ποινή αλλά και ο σύντροφος της πίσω στην Ελλάδα που - χωρίς η ίδια να το γνωρίζει - την έχει χωρίσει (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Δείτε επίσης: «Με τον Κωνσταντίνο έχουμε αποφασίσει να...»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε την αλήθεια για την σχέση της με τον Βασάλο

Όσον αφορά τον στίβο μάχης, θα παρακολουθήσουμε έναν αρκετά κουραστικό αγώνα με τους παίκτες Διάσημους και Μαχητές να τα δίνουν όλα για όλα στα ματσαρίσματα για την νίκη και στο τέλος το έπαθλο του φαγητού. Όπως έχουμε δει, δυο παιχνίδια έχουν κερδίσει οι Διάσημοι, ένα οι μαχητές και αν το πάρουν και σήμερα θα είναι ισοπαλία.

Δείτε επίσης: H Βρισηίδα Ανδριώτου καρφώνει παίκτες και διπρόσωπες συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες του Survivor All Star - Αποκλειστικό!

Εμείς στο youweekly.gr σας φανατικοί τηλεθεατές του Survivor All Star γνωρίζουμε ήδη ποια ομάδα θα κερδίσει και θα φάει! Αυτή είναι των Μαχητών που μετά την ήττα τους στις υποψηφιότητες, αφού 3 παίκτες της κινδυνεύουν, επιτέλους θα απολαύσουν φαγητό.

Δείτε επίσης, ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε 25/1 - 100% επιβεβαιωμένο!